Reklama

Reklama

Země dinosaurů

  • Česko Země dinosaurů 1 - Jak to všechno začalo (více)

Obsahy(1)

Prostřednictvím tohoto kresleného příběhu pro celou rodinu se vydej s dinosauřími kamarády Nožičkou, Sárou, Zobkou, Bodlinkou a Pírkem na báječnou cestu do pravěku. Před dávnými a dávnými časy, v dobách čadících vulkánů a strašlivých zemětřesení, se jeden malý brachosaurus jménem Nožička ocitl úplně sám. Na své cestě do legendárního Velkého údolí se šťavnatou trávou potká čtyři malé dinosauříky, kteří se k němu připojí. A tak začne vzrušující, ale i nebezpečné dobrodružství, během něhož malí kamarádi potkají hladové dravce a jiné překážky. Díky tomu se naučí mnoha novým věcem, jako je pomoc kamarádovi a týmová práce. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Je to asi trochu zbytočnosť ale nejde zohnať digitálne čistá verzia? Aj v galérii sa dá všimnúť že verzia ktorá bola v minulosti vysielaná u nás má niektoré farby zrnité a občas dosť blbnú farby aj keď to čo som videl ja bolo tými výkyvmi trochu miernejšie ako to v galérii.

na příspěvěk reagoval Allien.9

Uživatel Krnac smazal svůj příspěvek.

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

V titulkách sú dvaja producenti, ale tu je napísaný len jeden, chýba tam George Lucas.

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Lidi, máte někdo dabing z 90. let? Nemůžete to někam hodit? Potřebuju TLAPKU, ne Nožičku!!!

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Tak tento film som videl fakt dávno... Už si ho popravde ani nepamätám. Ale tá hudba... Tá ostala!

Mr.Elmo

Mr.Elmo (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, kdo dabuje trojrožce Sáru. Je to známý hlas. Nevíte?:)

Elfman

Elfman (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mne, kdo původně vymyslel, že Nožička bude holka. Ani by tak nevadilo, že v originále to je kluk, ale očividně to zapomněli sdělit tomu, kdo dělá popisky na DVD a občas také dabérce. Zřejmě si ale chybu někdo uvědomil, protože ač hlas zůstal, v posledních filmech je to už kluk (v seriálu také, ale tam má už hlas jako dospělý, což mu snižuje roztomilost.. u jménu Zubík/Křupka ani nemluvě).. Tím nesnižuji kvalitu filmů, ale český dabing to podle mne trochu pohoršil..

Reklama

Reklama