foto

John Ingle

  • nar. 7.5.1928
    Tulsa, Oklahoma, USA
  • zem. 16.9.2012 (84 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Stopky lásky
2007 Země dinosaurů 13: Moudrost přátel
2006 Social Security Guard
Země dinosaurů 12: Letecký den
2005 Rukojmí
2004 Země dinosaurů 11: Noví sousedé ve velkém údolí
2003 Země dinosaurů 10: Velké dinosauří putování
2002 Země dinosaurů 9: Putování za velkou vodou
2001 Song of the Lark, The (TV film)
Země dinosaurů 7: Kámen chladného ohně
1999 Bouřka
1998 Superlék
Země dinosaurů 6: Tajemství ještěří skály
1997 Batman a Robin
Země dinosaurů 5: Tajemný ostrov
1996 Země dinosaurů 4: Putování v mlze
1995 Země dinosaurů 3: Velký dar
1994 Země dinosaurů 2: Dobrodružství ve velkém údolí
1993 Bonanza: Návrat (TV film)
Moskyti
Stehy na duši
1992 Noční můra za bílého dne (TV film)
Otčím III (TV film)
Smrt jí sluší
1991 For Parents Only
Neónová říše (TV film)
Poprvé (TV film)
1990 Blind Faith (TV film)
Bláznivý exorcista
Jury Duty: The Comedy (TV film)
RoboCop 2
1989 Cast the First Stone (TV film)
1988 Napřed láska a pak škola (TV film)
Obranná hra
Smrtící atrakce
Tales from the Hollywood Hills: The Old Reliable (TV film)
1987 Amazonky na Měsíci
1986 Acceptable Risks (TV film)
Beverly Hills Madam (TV film)
Leftovers, The (TV film)
Tak to bylo
1985 Stitches

TV seriály

2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Canvassing (S01E02)
2008 Life in General (TV seriál)
2007 Kancl (TV seriál)
Velká modernizace (S04E02)
2006 Velká láska (TV seriál)
Poslední vůle (S01E11)
Křest (S01E10)
1997 Port Charles (TV seriál)
1990 thirtysomething (TV seriál)
The Haunting of DAA (S04E05)
1989 Alf (TV seriál)
Willie v podezření (S04E03)
The Golden Girls (TV seriál)
Dancing in the Dark (S05E06)
1985 Paw Paws (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Service Above and Beyond (S01E08)
1981 Šmoulové (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Dokumentární

2003 Intimate Portrait: Vanessa Marcil (TV film)

Host

TV pořady

2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace