foto

Kenneth Mars

  • nar. 14.4.1936
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 12.2.2011 (74 let)
    Granada Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Země dinosaurů 12: Letecký den
2004 Země dinosaurů 11: Noví sousedé ve velkém údolí
2002 Teddy Bears' Picnic
Země dinosaurů 9: Putování za velkou vodou
2001 Země dinosaurů 7: Kámen chladného ohně
Země dinosaurů 8: Doba ledová
2000 Jak si vzít milionářku (TV film)
Malá mořská víla II: Návrat do moře
Nepolapitelný virus (TV film)
1998 Země dinosaurů 6: Tajemství ještěří skály
1997 Země dinosaurů 5: Tajemný ostrov
1996 Bruno the Kid: The Animated Movie
Občanka Ruth
Země dinosaurů 4: Putování v mlze
1995 Drsná magie
Země dinosaurů 3: Velký dar
1994 O Malence
Země dinosaurů 2: Dobrodružství ve velkém údolí
1993 Basic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90's (TV film)
Příběh dinosaura
1991 Stíny a mlha
1990 Láska v Seattlu (TV film)
1989 Malá mořská víla
Nejtajnější agent (TV film)
Policejní akademie 6: Město v obležení
1988 Navěky svoji?
Rented Lips
Zamilovaný porotce
1987 Zlaté časy rádia
1986 Adventures of the American Rabbit, The
1985 Fletch
Misfits of Science (TV film)
Pivo
Prince Jack
1984 Protokol
1983 Žlutovous
1982 Rules of Marriage, The (TV film)
1981 Vlkodlak
1979 Before and After (TV film)
Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
Heaven Only Knows (TV film)
You Can't Take It with You (TV film)
1978 Goin' Coconuts
1977 Bunco (TV film)
1975 It's a Bird, It's a Plane, It's Superman (TV film)
Noc postupuje
Someone I Touched (TV film)
1974 Mladý Frankenstein
Pohled společnosti Parallax
1973 Guess Who's Been Sleeping in My Bed? (TV film)
Steambath (TV film)
1972 Co dál, doktore?
Second Chance (TV film)
1971 Desperate Characters
Shepherd's Flock (TV film)
1969 Butch Cassidy a Sundance Kid
Den zamilovaných bláznů
Viva Max!
1967 Producenti

TV seriály

2001 Will a Grace (TV seriál)
Antirodinné svátky II. (S04E10)
Antirodinné svátky I. (S04E09)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1996 Bruno the Kid (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Stínohra (S02E16)
1992 Fievelův americký ocásek (TV seriál)
Malá mořská víla (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
1990 Letohrátky (TV seriál)
Stíny nad LA (TV seriál)
1988 Adventures of Raggedy Ann and Andy, The (TV seriál)
1985 Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v hotelu (S01E18)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Saturday Supercade (TV seriál)
The Biskitts (TV seriál)
1981 Laverne and Shirley in the Army (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
Sha Na Na (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Případ vysokého IQ (S06E03)
1975 M-U-S-H (TV seriál)
Uncle Croc's Block (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
The New Original Wonder Woman (S01E01)
1971 Shepherd's Flock (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Dokumentární

1983 Group Madness

TV pořady

1979 Carol Burnett & Company (TV pořad)
1970 Don Knotts Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace