Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už celé generácie detí v mestečku Summerset počúvajú pred spaním príbeh o zlej čarodejnici zvanej Wicked, ktorá žila v neďalekom lese a živila sa deťmi, čo jej zabezpečovala večnú mladosť. Pre dnešnú generáciu mladých ľudí je to už len folklór. Blíži sa Halloween a osemnásťročný Zach sa spolu so svojimi priateľmi rozhodol vydať do lesa a vypátrať dom, v ktorom vraj tá čarodejnica bývala. Čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že na každej legende je minimálne zrnko pravdy. Bosorka sa totiž vrátila a detičky má stále zo všetkého najradšej... (beso74)

(více)

Recenze (63)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Peter Winther si vzal dobrý příběh na kterém se dalo stavět. Také čarodejnici udělal dobrou. Ošklivou, zlou, nešetřící nikoho a prahnoucí po věčné kráse a mládí. Peter Winther měl základ na fakt dobrý horor, který se mohl řadit mezi ty lepší a od kterého si hodně lidí, včetně mě, určitě slibovalo celkem dost. A co s tím Winther udělal? Totálně to posral! Udělal sice vcelku dobrý začátek. Udělal fakt dobré úvodní titulky slibující temnou, až děsuplnou atmosféru. Nicméně pak mu scénář asi vzala asi jeho dcera a udělala z následujících 50min, až na malé vyjímky, skoro až jakousi verzi Hannah Montany s píchajícíma teenagerama a opodál se koupajícíma dalšíma. Poté se Winther dostal do zamčeného pokoje, sebral jí scénář a konečně se začalo něco dít. To, že by se to dalo sestříhat do poloviny stopáže (jako celý film) a vyšlo by to podstatně lépe, ho nezajímalo. Naopak nám tam dal dva idiotské policajty a hlavním hercům inteligenci potkana běhajícím na kolotoči pro hlodavce. A to potkana ještě i urážím. Také si Winther myslel, že jsme naprostí idioti a nevšimnem si, že v jednom záběru jsou dveře jednokřídlé a bílé, ale v dalším záběru dvojkřídlé a hnědé. Ještě tam zapomněl člena štábu. Já v hororech dokáži přimhrouřit oči nad opravdu dosti věcma, ale tady to nejde, jelikož bych si připadal opravdu jako idiot, za kterého mě Winther asi má. P.S.: Musím ale uznat, že ten mlýnek byl skvělý. :D ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čaordějnice v určitejch chvílích docela sympaťanda se slabostí pro mletý s jabkem, ale protože chtěla zapadnout do party, začala se chovat jako kráva. Každopádně na vzorník americký mládeže neměla ani náhodou. Takovou sestavu netalentovanejch jelit člověk nepotká za celej život a tim míň v jednom filmu. Na druhou stranu jsou to takový kopyta, že to stojí za to vidět. 10% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

On by to byl i docela zábavný, průměrný kousek s príma ohyzdnou ježibabou, nebýt několika nepodstatných prkotin. Tak především kompletní casting asi probíhal na pile, protože takovou bandu naprosto šílených, nehoblovaných prken by snad nenašli ani v divadelní přípravce pro ochrnuté děti. A pak ty téměř zanedbatelné, roztomilé logické hříčky z příručky "Jak naučit blbouna nejapného aportovat". Zlá čarodějnice přilepí frajera nějakým týden starým semenem ke sloupu, přičemž ten má z "bezpečnostních" důvodů ještě vepředu spoutané ruce klepety, se kterými však může normálně hýbat nahoru a dolů a klidně se i na hlavě podrbe. Milý jeliman je však patrně masochista a nejprve si musí vykloubit palec a sedřít zápěstí na kost, aby si uvolnil alespoň jednu ruku, a teprve poté je schopen tu směšně lepkavou směs, která vypadá tak, že by spadla sama, kdyby jen nepatrně kýchnul, ze sebe strhat. Asi měl před tím psychický blok a nebude to přece dělat s náramky, aby nevypadal před těma kozatýma kikinama jako bukvice. Poté, co osvobodí ostatní trapné tupce, jme se s dalším statickým idiotem vyrazit bílé, jednokřídlé dveře, vedoucí ze sklepa, ve kterém byli tak brutálně vězněni! Asi po pěti úderech rachitických ramínek se jim to úspěšně podaří a k nemalému překvapení i nepozorného diváka s žaludem místo hlavy, rozrazí na druhé straně dveře hnědé a dvojkřídlé! Pro nepozorného tří a více hvězdičkujícího čtenáře bych si ještě jednou dovolil zdůraznit, že ze sklepa byly dveře opravdu bílé a jednokřídlé, ať se propadnu!! Asi magie nebo ultimativní architektonická vychytávka! Nelze však úspěšně vyloučit ani možnost, že je režisér vypatlaný kokot a měl by raději nadále točit jen amatérské porno, kde se na nějakou tu špatnou díru nehledí. Ano, to bude nejspíš ono, protože podobnými ístrnegy je celý film důkladně protkán a o komedii nikde ani zmínka! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Takovej menší sranec noo. Poslední dobou jsou 4/5 hororů naprosto vtipný až skoro trapný tou logikou. Ať už od pohybování čarodějnice, stylu věznění až po úplnej závěr, kdy se nic jinýho čekat nedalo. Sem tam nějaká oběť, takže to takový happy nebylo. Jedinej komu se tam dalo fandit byla ta sexy brunetka, jaký štěstí, že ta se z toho dostala. Tyhle druhy nízkorozpočtový se mohly uplatnit před několika desítkama let, ale ne teď... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Máme několik legend. Třeba Candymana, Bloody Marry a teď i Zlou. Všichni tito bubáci jsou naprosto neškodní pokud je nikdo neotravuje, jenže člověk je tvor tupý a tak se vždy najde blb co buď bude před zrcadlem opakovat jméno bubáka a nebo bude házet šutry na barák čarodějnice a doufat, že rozbije okno. Pak bude děsně řvát a brečet proč ho chce dotyčná čarodějnice zabít. Já nejsem čarodějnice, ale někdo mi hodit šutr do okna tak po něm skočím taky, takže jí plně chápu, že vyvádí. Hned začátek se mi líbil, miluju tyhle úvodní titulky prokládané novinovejma článkama a depresivní hudbou. Herci mi nevadili. Měli hrát vystrašené puberťáky a to zvládli na jedničku.Bohužel velkým kamenem úrazu je čarodějnice...Její maska vypadá směšně takže bát se opravdu nebudete a i když se snaží a například pár lidí rozemele v megamlýnku na maso tak je to zpracované takovým způsobem, že to s Váma neudělá vůbec nic. Kladem ale je, že čím víc lidí sežere tím hezčí se stává a nakonec koukáme na sexy zrzku a můžeme doufat že bude mít pletky s tou drobnou blonckou a hot černovláskou. Bohužel ale čarodějnice lesba není takže tu máme film beze strachu, napětí a erotiky. Horor pro desetileté, ale jako pohádka to bylo dobrý a mrkl jsem na to rád. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Když Zach (Justin Deeley) se svým bratrem (Devon Werkheiser) vyráží ve sklepě dveře, jsou dveře jednokřídlé a bílé. Když je ale vyrazí, jsou dvojkřídlé, hnědé a na místě, kde bylo zábradlí, je nyní kamenná zeď. Taktéž je vidět člen štábu. (Litsarch)

Reklama

Reklama