Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahující spoiler! Snad nejemocionálnější a nejvypjatější řada vůbec. Opravdu chvílema hodně drsné, jako třeba závěrečná kmenovka. Nemůžu o této sérii ale říct nic špatného, i když nebyla podle mých přestav. Byli zde ti nejoblíbenější a největší hráči z prvních sedmi sérií a díky tomu se na to docela dobře koukalo. Moji oblíbení a neoblíbení se moc nezměnili. Nejoblíbenější hráči: Rupert, Lex. Nejméně oblíbená hráčka: Shi-Ann. Fandil jsem Saboze, zase špatný výběr :D Opět lituju toho, že jsem se nejdříve díval na 20.sérii, jinak jsem si tuhle sérii mohl užít víc. ()

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně jsem se těšila. Kvůli téhle řadě jsem se podívala i na Thajsko (a celé ho vytrpěla až do hořkého konce). Stálo to za to? Rozhodně! All Stars, ať už se nám to líbí, či ne, přináší určitě to nejlepší, ale také to nejvyhrocenější, nejsilnější, nejzajímavější a nejnehoráznější. Pro někoho bylo možná těžké sledovat své dřívější oblíbence vyvíjející se ve hře, ale často také degradující. Pro mne to byla až do sloučení neuvěřitelná (vyjma dvou incidentů), koncentrovaná zábava. Po sloučení se průběh hry stal poněkud monotónějším, ovšem za tento můj pocit možná může i to, že jsem znala finálovou dvojici a vítěze/vítězku předem. Zato závěrečná kmenová hra jakýkoliv náznak nudy zahnal jako kouzelným proutkem (a částečně jej nahradil silným znechucením z dříve v mých očích důstojných hráčů, kteří prodělali regresi ve svém psychickém vývoji asi někam do první třídy základní školy, kdy by se už měli začít stávat samostatnými jedinci, kteří chápou, že pomstu za rozkopané bábovičky a vlastní hloupost požadovat nemohou). Dostavilo se zklamání? Částečně. Snad bych totiž čekala, že jde-li o all stars řadu, soutěžící už vědí, jak hrát, vědí, co je hra a co je dovoleno, co je přátelství a co je business (Lexi!) a že si nebudou nalhávat do kapsy. Někteří to zvládli. Jiní ne. Favorité: Boston Rob, Amber, Richard, Ethan, Rupert, Shi-Ann, Prudiči: Jenna L., Sue, Tom, Lex, Kathy (částečně). //Tom Riddle: Ač by mi nevadilo, kdyby se někteří hráči v této sérii vůbec neobjevili (že, Sue!), volba produkce byla poměrně jasná. 8. série se natáčela příliš brzy po skončení 7. série a spousta kvalitních hráčů z ní se nemohla zúčastnit ze zdravotních důvodů (př. Sandra), alespoň Rupert to zvládl. To znamená, že je třeba vybrat 18 lidí (tedy už 17) ze 6 sérií, přičemž by bylo záhodno, aby každá ze série měla svého zástupce (Shi-Ann je jedinou rozumnou volbou, uvažovatelným by byl Brian, kdyby neměl příliš velké finanční nároky). To máme 5 sérií a 16 lidí. Ačkoliv měla 1. série silné početní zastoupení (Richard, Sue, Rudy, Jenna), je pravda, že po 3 letech od poslední klapky nechtělo mít se Survivorem dost hráčů z Bornea nic společného (Greg, Colleen, Kelly). Austrálie byla vybrána dobře, možná by někteří upřednostnili Elizabeth nad Amber, ale ta také neměla zájem (pokud vím). Za 3. sérii je vybráno rovněž poměrně dobře. Lex byl zajímavý a dost lidí mu přálo lepší umístění, Ethan vyhrál a je to sympaťák, Tom byl bavič (znemožnil se až tady, na to nezapomínejme). Osobně jsem postrádala Theresu, ale co se dá dělat. A konečně tu máme 4. sérii, Markézy. Tam děkujme za účast Boston Roba, který byl spolu s Kathy tím nejlepším, co nám tahle série přinesla. A abych nezapomněla, za 6. řadu byla pozvána i Heidi, ale ta odmítla (po návratu z Amazonie trpěla problémy s ledvinami). Rob a Jenna jsou uspokojiví, snad mi tu chybí Matthew či Deena, ale kde je těm dvěma konec... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsazuje SPOILERY***Celkem 82%***TV/// Soutěžící 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: první návrat hvězdních soutěžících, je tu několik mích oblíbenců (Rob C., Shii-Ann, Rupert a Ethan), a hodně výrzných nebo kvalitnách hráčů, bylo taky zajímavé sledovat jak se budou k sobě chovat soutěžící, kteří se už znají, v tomto směru jsem byl zvědav kam to dotáhne trojice Lex, Ethan a Tom, rozdělení do tří kmenu bylo z počátku fain MÍNUS: dokud jeden kmen nezačal mít výrazně navrch a posledních 9 soutěžícich se skládalo převážně z jednoho kmenu, vadili mi i někteří otravní herci (Jerri, Sue) a taky brzské vypadnutí Roba C., který by se herně Boston Robovi rozhodně vyrovnal, Rupert tentokrát nezazářil tak jako prvně a relativně rychlé vypadávání silných hráču mě mrzelo, chtěl jsem je vidět spolu soupeřit až do konce./// Shrnutí: Hvězdné obsazení vždycky přináší velkou naději na výbornou hru a tedy skvělou podívanou. Začátek opravdu vypadal slibně. Jenže průběh mě tolik neohromil. Boston Rob jednoznačně ovládl hru, dokonce na začátku vyřadil svého nejchytřejšího soupeře Roba C a pak se jeho kmeni pořád dařilo, takže nebyl už takový problém to dotáhnout do konce. Přesto že to tedy mohlo dopadnout lépe. Nejedná se o špatnou sérii. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můžete být všichni v klidu a číst; budu jeden z mála, co tu na zadku nemá namontovaný spoiler. Podívejte, že na význam slova ´hra´ zapomínají soutěžící v zápalu boje o přežití bych ještě jakžtakž pochopil. Aspoň měly kmenové rady říz jako nikdy předtím. Ale že ani spousta lidí tady, co na to všechno jen čumí doma z gauče, nedokáže přenést přes srdce herní lži a intriky, které se jich notabene osobně vůbec netýkají...to je k smíchu i k pláči zároveň. Každá hra má vzbuzovat emoce a vášně, z tohohle pohledu je All Stars řada povedená, jako možná žádná jiná. Kvůli spoustě momentům se stala legendární, stejně jako se pro mě stanou legendární plky některých zdejších expertů na morálku. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší hvězdy z prvních sedmi sérií jsou zpět a je to opravdu jedna velká show s celou řadou velkých hráčů. Při takovým množství oblíbenců bohužel dost často zamrzí jejich vypadnutí, ale co se dá dělat... Určitě bych tuhle sérii zařadil do TOP 5, protože je opravdu po celou dobu na co koukat. Úsměv na tváři jsem měl po celou dobu sledování a opravdu jen výjimečně se naskytl moment, který by mi vyloženě vadil (crazy Sue). Skvělá zábava, místy strhující podívaná, solidní strategická hra od několika hráčů (hlavně tedy od jednoho že), no a ten románek? Tomu se ani nechce věřit, že to nebylo připravený dopředu. Prostě série, která opravdu stojí za to. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Ethan Zohn musel po návratu z ostrov začít bojovat s rakovinou, která jej postihla. (AlohaAnty)
  • Rudy Boesch měl v době natáčení 75 let. To z něj dělá i dnes (2017) nejstaršího soutěžícího, který kdy hrál Kdo přežije (od r. 2000). (Hidan)
  • Kvůli incidentu s penisem při jedné ze soutěží se Susan Hawk chtěla s Richardem Hatchem soudit. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama