Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partu pěti italských přátel rozhodně netrápí příbývající věk, ba naopak. Krizi středního věku překonávají s humorem a život si tak naplno užívají pomocí různých žertů, bláznivých léček a žen! Žádného člena nenechají nikdy ve štychu, pokud si to zrovna nezaslouží. Tento snímek je krásným přikladem každého chlapa, jak by měli vypadat MOJI PŘÁTELÉ. (MJMilan)

(více)

Diskuze

gloomy

gloomy (hodnocení, recenze)

Podle všeho český dabing není... v kinech šel s titulkami.... na Silvestra 1987 šla určitě dvojka... z tohoto roku jsem měl i kopii

jusber

jusber (hodnocení, recenze)

Již několik let sháním český dabing k filmu Moji přátelé. Mezi sběrateli filmů se dlouhodobě vedou spory, zda byl CZ dabing vůbec někdy natočen, tedy zda vůbec existuje. Tento film šel v osmdesátých letech v kinech, ale tenkrát bylo běžné, že Ústřední půjčovna filmů uváděla filmy pouze s CZ titulkami. Slyšel jsem i nepotvrzený názor, že jednička šla někdy kolem roku 1987 v TV /údajně na Silvestra/, pak by CZ dabing musel existovat, ale někoho, kdo by měl z té doby nahrávku na VHS či Betamaxu, jsem nikdy nesehnal. Po revoluci tento film v TV zcela jistě nikdy nebyl uváděn. Nevíte někdo o tom něco bližšího, resp. neviděl někdo z vás jedničku někdy někde s CZ dabingem? Popř. nemáte ho někdo na VHS či Betamaxu?

Reklama

Reklama