Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu zábavné. Fakt mě toto překvapilo. Čekal jsem, že když v tom hraje seschlej Trejo, tak to bude stát za pendrek, podobně jako třeba "Mačeta" (Bože, to byla nevtipná hovadina), ale ono to ušlo. Párkrát jsem se i zasmál a ten Trejo, který vypadal spíš jako hobit s koltem než drsný pistolník západu, nehrál zas tak nevýrazně, jak u něj bývá zvykem. Jen nechápu, proč do takové role obsadili zrovna jeho - i když ne každý se vzorově hodí na desperáta s kolty proklatě nízko, že pane Eastwood ?! - Dodatek pana Steroida: Miky Roura by měl dostat oskara za nejhůře vypadajícího herce ve filmu, či snad celého filmového průmyslu, buď je nemocný, nebo to má ze steroidů, nebo prostě se sebou provádí šílené praktiky stravování a hyzdění těla, jinak si to nedokážu vysvětlit - ten chlap vypadá čím dál tím hůř !!! ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Tenhle film šel s kůží na trh s ňákým úmyslem. Ten byl, jak pevně věřím, potěšit fanoušky akce. Jenže všechno zůstalo tak nějak na půl cesty. Akce je to jednak blbě čitelná. Za což může debilní střih a kamera. A druhak až na část v dole, totálně bez nápadu. Obě hlavní postavy, tedy satan a Guerrero se tváří hrozně drsně a okej místama i jsou. Satan tedy pro mě především v mluvený fázi, protože všechny ty muka prostě věřit nešly. Mě ne. Danny se taky posnažil. Ale tím, že akce fakt nebyla nijak zapamatovatelná, to nemohl sám utáhnout. Záporáček... ale no tak.... fakt se mám bát chlapa, co na všechno posílá lidi okolo a jediný co dokázal je sejmout troubu šerifa?A zbytek bandy? Sice nám jsou jakože představeni, ale vlastně je to jeden no name vedle druhýho. A ňáká fakt drsoňská hláška? Možná tam byla, ale já si ji už nepamatuju. I s ohledem na tohle všechno se dá na film dodívat. Ten úmysl o kterým mluvím na začátku je dobrej a i za něj film nepobliju. Dneska už člověk za tyhle béčka musí být rád. Já dám 58 procent za dobrej úmysl. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdyby takhle vypadala většina akčních béček (aspoň v akčních scénách), bylo by to vcelku fajn. Ale musim přiznat, že na tohle bych nejspíš ani nekoukal, kdyby se v hlavní roli neobjevil Danny Trejo (nebo někdo podobně profláklej). Mickey Rourke nebyl v roli Lucifera přesvědčivej, ale to spíš byla otázka blbě napsaný postavy, než jejího hereckýho představitele. Nicméně projekce nelituju, ačkoliv zůstanu jen u jedný, dvě silnější hvězdy. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

V pravdě - neskutečná ultra mega ptákovina. Jako western je film velice špatně natočen. Nehodící se kamera se zpomalenými záběry tasení a těžký nepřehled v situacích. Herecké výkony naprosto otřesné nemluvě o logice kterou nechali tvůrci kdesi hluboko ve skříni. I když námět a příběh rozhodně špatný není, dalo by se s ním pracovat určitě o 100% lépe. Rourke jako Belzebub, který vyšle z pekla ztracence - zhrzeného a ukřivděného Treja, který z vizáží čaroděje Mrakomora jde pomstít svou smrt očistit svoje hříchy a přinést šest dušiček ještě větších padouchů do pekelných kádí páně Rourka, který pro změnu má vizáž spíše středověkého kováře. Zkrátka fanda - westerňákům se to asi líbit nebude a na fandy Tarrantinovské to také dojem neudělá neb je málo krve, hudba nevýrazná a dialogy prachbídné. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Překvapující co může z Westernu vzejít když si stím někdo pohraje a tady si s tím tvůtci pohráli báječně . Nebyl to sice úplně Western , ale to je jenom dobře . A kromě příběhu který scénáristi sepsali přímo nádherně Danny Trejo si zahrál svoji roli tak jak měl a byla mu jak na míru šitá . ( 1.10.13/MAC ) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)
  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)
  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)

Reklama

Reklama