Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Četník a četnice je poslední z populárních četnických komedií, které režíroval Jean Girault a ve které mohl naplno uplatnit svůj komediální talent Louis de Funes. Girault zemřel v roce 1982 a o šest měsíců později i jeho dvorní herec, představitel strážmistra Cruchota, Louis de Funes... Četníci v Saint Tropez se stěhují do nové, moderní budovy, kde na ně čeká počítač a kde mohou zúročit své zkušenosti i tím, že je předají čtyřem novým kolegyním, které do Saint Tropez přijely na praxi. Všichni bez rozdílu se jim dvoří. Gerber s Cruchotem jsou plukovníkem diskrétně vybídnuti, aby své mladé pomocnice především bedlivě hlídali – je to ve státním zájmu. Ale dívky se začnou ztrácet jedna po druhé, je třeba to utajit před nadřízenými a především je rychle najít, neboť únosci jsou nebezpeční. (Česká televize)

(více)

Recenze (274)

Juto 

všechny recenze uživatele

No a máme tu posledný film o slávnych francúzskych policajtoch. Môžeme sa opýtať, či nás očarí niečím novým. Vlastne áno. Každý, kto videl predchádzajúce diely a užil si ich, mal by sa pozrieť na tento.Podľa mňa dej nie je nudný. Čo sa týka humoru, nesklame. Musím však priznať, že niektoré veci sú dosť podobné tým, ktoré sme videli predtým. Ale koniec koncov je to malá nevýhoda a Louis de Funes samozrejme odviedol dobrú prácu ako obvykle. 6/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poslední díl bych rozhodně nezatracoval. Pro některé už to možná není taková sranda, ale Funès byl excelentní jako vždy. Tentokrát mu zdatně sekundovala nejen „závodnice“ jeptiška, ale i čtveřice soudružek v modrých sukýnkách. Především pak dívka playboye 1980 Catherine Serre. Navíc se mi líbila i ona kriminální zápletka. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal zmatkářské četníky z malebného Saint Tropez. Louis de Funes a spol. si tady odkroutili své a vzešlo z toho pár příjemných a odpočinkových komedií, které už baví diváky pěknou řádku let. Poslední díl z četnické série není k zahození, ale ani nijak výrazně nepředčil svoje předchůdce. Jako by došly nápady, a tak se k četníkům nasadily atraktivní četnice. Ty rozproudí i ty největší suchary a na četnické stanici je tím pádem pěkné horko, pěkně veselo, vzniká spousta trapasů a nedorozumění a vše jede v osvědčených kolejích francouzských komedií ze staré dobré školy. U předchozích dílů jsem se bavil možná trochu víc, anebo už tenhle humor jde tak nějak mimo mě. Přesto jsem se na to po dlouhé době podíval v televizi a nelitoval. 60% ()

anli 

všechny recenze uživatele

Posledni film cetnicke serie,tentokrat s poradnou spionazni zapletkou a krasnymi cetnicemi.Jasne,novych gagu tu neni moc,krome cetnic jsou vsichni herci okoukani a uz nemuzou divaka prekvapit.Ale porad je to vtipne a prijemne pokoukani.Mozna jsem trochu sentimentalni a mozna je to proto,ze je to prvni a jediny dil,ktery jsem videl na platne.No jasne,trochu tezi ze slavy cele serie a neprinasi temer nic noveho,ale presto me stale rozesmeje.Mozna je to taky kvuli tem cetnicim,ne?Proste davam jasnych 65%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Poslední díl této četnické série. Je to rozhodně lepší díl než předchozí, který byl ze všech nejslabší. Příběh celkem průměrný, ale koukatelný, opět slušná hromádka vtipných scén. Funés nezklama. Je to, ale vše už takové ohrané, takže ne třeba vysvětlovat zápory. Takže koukatelný, obyčejný průměr, který ničím neurazí, ale ani už moc neoslní. 55% = *** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • Na souřadnicích 49°20' j.š., 69°20' v.d. naleznete Kergueleny (o nichž se ve filmu hojně hovoří), souostroví v jižní části Indického oceánu, které patří k francouzským jižním a antarktickým územím. (cheyene)
  • Když Cruchota (Louis de Funès) vyhodí u policejní stanice, má na spodní části uniformy špínu. Ve scéně, kde se jde převléknout, má ale uniformu čistou. (SONY_)
  • Ve filmu se dvakrát objeví Škoda 110L, typ 717 z roku 1973 - při hromadné bouraččce a při ďábelské jízdě matky představené. (A.MacGyver)

Reklama

Reklama