Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest ambiciózních studentů forenzních věd je na vzdáleném ostrově postaveno proti sobě, aby na této expedici mohli ukázat, kdo z nich má nejlepší předpoklady pro práci u FBI. Kapitán Veneziano a profesor Tomkins sem umístili mrtvoly, na kterých si účastníci této mise mají vyzkoušet to, co se ve školách naučili. Z mrtvol na ostrově se ovšem postupem času stávají zombie, a to co začalo jako boj o kariéru u FBI, se mění v boj o holý život. (cardinals)

(více)

Recenze (103)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ale no tak. Opravdu dobrým hororem může tuhle rutinu označit jen optimista. Je to zábava a herci naprosto v pohodě. Bohužel se postavy chovají jako debilové a hlavně zombíci nejsou maskérsky nic moc. Popravdě nevím co je horší. Jestli tihle zombíci, co vypadají jako navlečený v neoprénu, nebo ti, co vypadají jako cigoši z Chánova v The Dead 2. Není to vyloženě katastrofa, ale mělo to na víc. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na film som narazil úplným omylom no aj tak som sa rozhodol že si ho pozriem.Musím povedať že ma príjemne prekvapil.Zombie vyzerali fakt dobre , oproti niektorým filmom.Ďalej sa mi páčilo že všetky smrti boli pekne na kameru a boli urobené tiež fakt dobre.No občas mi prišlo že tie postavy sú až príliš hlúpe . No a ten koniec sa mi tiež až tak veľmi nepáčil.No vzhľadom k tomu že je tento film pomerne neznámi pobavil ma kvalitne dobre a preto dávam 3* a 60%. ()

Reklama

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný po všech stránkách, za zmíňku stojí možná tak slušný gore v pár scénách, ale nevim proč by se někdo brodil tou nudou jen kvůli 2 minutám efektů. Zombivci jsou takový divný bahňáci takže tam se toho moc říct nedá. Film přeskakuje sem a tam mezi postavama co pobíhaj bůhví kde a nikam se to neposouvá. Možná horší než Bollův House of the Dead. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Celkem nadprůměrný zombie film, kterému nedělalo problém udržovat mírnou dávku napětí během celé stopáže. Pokud jde o masky a gore, tak tam si taky nemůžu stěžovat. Zombie byli skvěle udělaní. Teda pokud se dají označit jako zombie. Jisté výtky bych k nim ale měl. Vadilo mi, že chvilku to byli klasičtí pomalí zombie a z toho jim nedělalo vůbec žádný problém běžet jak o život. Pokud jde o to gore, tak tam nemám žádný problém. Zabití bylo přímo v záběru, a tak jsme si mohli vychutnat pohled na čerstvé vnitřnosti. O příběhu nebo nějaké originalitě se asi nemá cenu zmiňovat. Jde o klasické schéma, kdy nějaká parta uvízne na nějakém místě a musí se dostat pryč. V tom jim samozřejmě zombie (mají to tak nějak v povaze) a tak to nejmíň polovina osazenstva nerozchodí. A na závěr dostaneme nějaký trn mírně otevřený konec, jak už bývá zvykem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ostrov s dávno opuštěnou věznicí 13 Eerie je jako stvořený pro exaktní lékařskou vědu. Náročný terén obehnaný močály a lesním porostem prověří skupinku studentů v rámci plnění přijímacího programu forenzních stážistů. A milí studenti si, při zkoumání mrtvol rozesetých po okolí, sáhnou na dno. Hrůzu nahánějící ostrov totiž není tak pustý, jak vypadá a všechny mrtvoly rozhodně nejsou mrtvé. Nemrtví vězni, po dávných a nepodařených pokusech prováděných na nich, udělají pěkně husto. Pro mě to byla originální hororová jízda. Nebudu se pozastatovat nad neodborným hrabáním v mrtvolách v rozkladu, kdy si studenti ani nenavlékly ochranné rukavice, ale to stejně byla jen taková předehra k tomu grandioznějšímu s postupně vygradoveným dějem. Pak začalo být pěkně husto. Kamera se vůbec nerozpakovala zabrat detailně ukousané prstíky, vypíchaná očička, proříznuté krčky a další fajnové libůstky, které patří do každého pořádného horůrku. Stejně tak do každého hororu patří nějaká stylová fešanda, kterou tady zastoupila zkušená hororistka Katharine Isabelle. Nezabili ji hned zkraje, tak jsem si ji užíval do sytosti. Druhá kočka byla poměrně rychle poslána na obličejovou devastaci, takže případný flirt jsem oželel. Jo, holek mohlo být klidně víc a to samé platí o nemrtvých kreaturách. Nízký rozpočet tady občas "haproval", což se podepsalo na obyčejnějším vizuálu. Vynahradilo to však kvalitní gore a akční nástup likvidací všeho druhu. Herecká parta čítala vedle hlavní představitelky i známé herce (Fehr, Fletcher nebo Shanks). Film dokonce přidal ve druhé polovině na stylovosti a krutě ironický závěr měl také něco do sebe. Kanadské horory se mně nedostávají pod ruku příliš často a tenhle byl fajn. Mé hodnocení: 90% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama