Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka lovců pokladů hledá zlato, roky pohřbené na dně Mrtvého údolí. Horko, písek, vítr a odhalená lidská tajemství ohrožují nejen hledání pokladu, ale i životy samotných hledačů. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Moderní western o hledání pokladu. Černobílý snímek z konce 40. let je vizuálně obvyklý na svou dobu. Po technické stránce však velmi kvalitní. Příběhem táhnou charaktery všech zúčastněných postav a u jednotlivců i minulost. Takže vše nakonec dopadne úplně jinak, než si všichni představovali. Krátká stopáž příběhu zcela vyhovuje. Černobílý obraz dodává na obrazu jistou historickou věrohodnost. Snímek pro mnohé neznámí, a tak pro milovníky klasik mohu jen doporučit. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

John Sturges už na počiatku svojej kariéry dával jasne najavo svoj talent, aby si o pár rokov vydobyl povesť najlepšieho režiséra westernov. Prvý komentár. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

John Sturges sa len rozbiehal a len zacinal filmovat, navyse Randolf Skott mi do westernu velmi nepasuje, opasuje mi ako spolocnik Karyho Grenta : 35 % ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to rozhodně na western nevypadá, ale později, když se hrdinové oprostí od moderního světa, rozjíždí se příjemné westernové dobrodružství. Chválím i hudební vsuvky, které paradoxně nečiní snímek nudným a zdlouhavým. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama