foto

Russell Collins

  • nar. 11.10.1897
    Indianapolis, Indiana, USA
  • zem. 14.11.1965 (68 let)
    Západní Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Those Calloways
When the Boys Meet the Girls
1964 Selhání vyloučeno
1959 The Rabbit Trap
1958 God's Little Acre
Matchmaker, The
1957 Nepřítel pod hladinou
Raintree County
1955 Canyon Crossroads
Poslední hranice
Soldier of Fortune
Černý den v Black Rock
1953 Místo určení: Gobi
Niagara
Slečna Sadie Thompsonová
1951 Monte Carlo Baby
1950 The Sleeping City
1949 Shockproof
Unikající hory
1948 Close-Up
1935 Pie in the Sky

TV seriály

1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 Many Happy Returns (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Don't Open Till Doomsday (S01E17)
1963 Breaking Point (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Kick the Can (S03E21)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
Short Short Dramas (TV seriál)
1951 Out There (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1943 Seeds of Freedom

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace