Reklama

Reklama

Resolution

Trailer

Obsahy(1)

Michael (Peter Cilella) se vydává do indiánské rezervace za svým přítelem Chrisem (Vinny Curran), aby mu pomohl přemoci závislost na drogách. Po několika dnech v neudržovaném domě však oba přátelé zjišťují, že v jejich okolí se dějí velmi podivné věci, a oba mají pocit, že je kdosi sleduje. (Goldbeater)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zvláštní film, který mě po celou dobu udržoval v napětí kvůli tomu co přijde a zároveň mě pořád nutil domýšlet nové věci což mě bavilo ale zároveň mě taky pěkně štval, zvláště ty dialogy mi tam moc neseděly a přišli mi asi o ničem a že jich tam bylo dost. Je to celé o veliké fantazii a přístupu. Hororem bych to rozhodně nenazval, mysteriózní thriller tomu sedí a dvojici režisérů dám ale určitě ještě šanci a seženu si další jejich filmy. Tady zatím slabší 3*. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Chápu, pokud to někomu nesedlo. Naprosto komorní konverzačka, lehounce říznutá paranoiou. Moc to nepůsobí jako horor - spíš jako atmosférickej, mysteriozní filmek, kde se jeden druhého snaží zbavit drog a přesvědčit ho o přístupu k životu. Souhlasím s tim, že celkové rozluzlení jest unikátní a je potřeba vnímat některé dialogy, týkající se "té záhady" a trošku se nad tim pak zamyslet, to cenim. Hlavní dvojce je sympatická, akorát bych lehce ubral toho "fuckování", protože dialogy jsou vlastně solidní a myslim, že bez těch vulgarit by to fungovalo líp. Film působí i nepatrně, dobrodružně, kde týpek prochází okolí a vyptává se lidí. Mám slabost pro tyhle minimalistický, atmosférický a nepředvídatelný "horory", které nestaví na vydírací hudbě, tuně špatných efektů, samoúčelných lekaček a nudného gore. Těšim se na další filmy Justina Bensona a Aarona Moorheada. // Podobně pojatý Black Mountain Side na sněhu a archeologií se mi líbil víc a děkuju J*A*S*M za doporučení. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LIDÉ SEM CHODÍ HLEDAT UFOUNY, DUCHY, KULTY, BRÁNY DO PEKEL A TAJNÉ VOJENSKÉ ZÁKLADNY, NAHLÍŽEJÍCÍ DO JINÝCH DIMENZÍ. MYSLÍM, ŽE POKUD TU NĚCO JE, NENÍ TO NIC Z TĚCH VĚCÍ. NEBO TU JE VŠECHNO…" /// Mike se rozhodl udělat dobrej skutek. Opouští těhotnou manželku a vydá se zachránit kupu sraček. Ty jsou kupodivu i všude kolem, páč s nima někdo hraje jakousi interaktivní hru… Nápad zajímavej, ale realizace je sračkoidní. Hraje se ,,NA NĚCO“ a místo toho, aby se něco dělo, se melou hadry. Navíc by to klíďo mohlo bejt točený ,,handkou“. Naštěstí není, i když výsledek by byl stejnej. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Su na konverzační filmy. (A někdy je to horor.) 2.) Miluju, když je úkolem ,,postavy“ dobrat se ke šťastnýmu konci filmu. 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Chris je drogovo závislí mladík. Jedného dňa zašle svojmu priateľovi video s mapkou kde sa nachádza a ako trávi svoj voľný čas. Nakoľko si Michael uvedomí, že jeho priateľ je z drog vo veľmi zlom psychickom stave, rozhodne sa ho navštíviť a proti jeho vôli vykonať abstinenčnú kúru. Už po pár dňoch si uvedomí, že dom o ktorom si myslel, že patrí Chrisovi, v skutočnosti spadá pod indiánsku rezerváciu. Aby toho nebolo málo zo dňa na deň sa dejú zvláštne veci. Niekto, alebo niečo ich sleduje. Budem neslušný, ako málokedy. Udeľujem jednu * za komediálne dialógy a za výber dvoch tĺkov, ktorý by sa viac hodili do štvrtého pokračovania "Vo štvorici po opici". Snáď si tu všetci zo mňa robíte kozy s tým hodnotením. Verte, neverte, tí čo ste to ešte nevideli, 90 minút sa nedeje absolútne, ale absolútne nič, čo by nasvedčovala tomu, že ide o horor. Potom Winnetov a Kleki-petra odstrelia dvom feťákom "palice", po chvíli sa zjaví ASI duch či kerého Krista, lebo ho ani neukážu, a finit-to. Ako komédia? - možno. Ako horor? - podľa mňa si z nás všetkých Justin Benson a Aaron Moorhead urobil p**u. A tí čo udelili viac ako jednu *, tak tí mu to zožrali aj so všetkými sračkami. Tak teda DOBRÚ CHUŤ PRIATELIA!! - 20%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Hľadali monštrá. A našli jeden druhého.“ Resolution je v mnohom super. Začiatok je síce kvôli prítomnosti drogovo závislej postavy ťažký (hoci realistický a teda nepekný a vyčerpávajúci), ale postupne sa situácia upokojí a na tom dosť nepríjemnom mieste sa začne fanúšik hororu cítiť paradoxne celkom dobre, pretože je to miesto záhadné, zaujímavé, plné tajomstiev, záhad, folklóru a divných postáv, z nich každá môže (ale aj nemusí) mať niečo za lubom. A vy neviete čo. Zaujíma vás, čo sa z toho vykľuje. Postupne však otázok pribúda a odpovedí ubúda a ku koncu to pravdupovediac pripomína už skôr sci-fi, než horor. Finále je také, že z neho možno skôr nebudete, než budete múdri. Každopádne ma potešil môj obľúbený indiánsky herec Zah McClarnon (Togo, Doktor spánok, druhá séria Farga, Krvavý tomahavk). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama