Reklama

Reklama

Nalevo od výtahu

  • Francie À gauche en sortant de l'ascenseur (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ve francouzské situační komedii režiséra Edouarda Molinara Nalevo od výtahu hraje Pierre Richard výtvarníka - tichého, klidného, plachého a spořádaného muže, kterého má konečně, po celých měsících tajného zbožňování, navštívit v bytě vdaná Florence. Decentní setkání se však v důsledku náhod a nedorozumění, vznikajících kvůli chorobně žárlivému sousedovi a jeho mladičké manželce, mění ve sled zdánlivě absurdních situací. Všechno začne, jako v mnoha dobrých komediích zabouchnutými dveřmi. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

KlárkaD 

všechny recenze uživatele

Poměrně opomíjená richardovka, které by podle mě zasloužila více pozornosti, je neuvěřitelně vtipná a zábavná. Pro mě možná nejoblíbenější film s božským Pierrem Richardem. P.S. Pokud máte zapalovač vypadající stejně, jako váš revolver, se kterým o víkendu střílíte do plechovek, dávejte si sakra pozor, ať si je nespletete :D ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Humor divadelní frašky už hodně omšel časem. Přes neustálé záměny, nedorozumění a bouchání dveřmi mi jeho energie připadala mdlá. Taková očekávaná, nedokázala mě rozesmát. Možná mi vadilo výrazné zapojení páru, který spolu prožíval nechutně toxický a násilnický vztah. Takové věci už mi dnes připadají pasé a nijak legrační. SHRNUTÍ: Žárlivec, popleta a dvě kokety. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dovolte, abych vám vše vysvětlil." Tato věta se fakt neoposlouchá, protože zmatený Yann ji užívá dost často a nepřehlednou situaci tak ještě zamotává. Tak už to zkrátka chodí, když průvan občas zabouchne dveře od bytu. Mě kdyby se prohnala bytem polonahá sousedka Eva, tak bych asi zbystřil, kdyby to byl její psychopatický přítel Boris, tak by jeden z nás dvou letěl oknem a kdyby to byla policejní hlídka ve složení debilní velitel a geniální pochůzkář, tak bychom se s chutí zasmáli. Já jsem si to divadlo prostě užil se vším všudy a přitom mě hodně zaujal rozhovor rozhádaných manželů: "Co si my dva ještě můžeme říct? - Jména svých právníků." ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla zase jednou povedena francouzska komedie. Po pocatecnim uvedeni do deje se pribeh presune do jednoho patra a zacna nakejch 60 minut paradnich scenek a dialogu. Richard tu je jako vzdy perfektni, navic nedela takovyho posuka jako obvykle, ale hodne vyzivnej je taky zarlivej soused Boris, tihle dva v podstate celej film tahnout a obcas tvurci vymyslely fakt hodne brutalni situace. Akorat obcas je film prekvapive vaznej a moc mi to do toho nesedlo, ale az na tech par momentu jsem se perfektne bavil. Netradicni Richardovka, ale zaslouzi si lepsi 4*. ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Divadelní etuda o čtyřech lidech, dvou bytech a nekonečných zmatcích, které přelévají děj z jednoho bytu do druhého. Pierre Richard jako by ztratil své kouzlo a snaží se bavit mimikou, na což prostě nemá. Zbytek herců je velice nevýrazný. A když je nejhůř, přispěchají policajti. Na tohle upozorňovali už Monty Pythoni. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • V titulkoch na konci filmu sú ako posledná hlavná úloha uvedené dvere. (Autogram)
  • Vedle dveří od bytu je uvedeno 6A, ale ve chvíli, kdy přichází policisté, je možné všimnout si označení 9A. (Rosalinda)
  • Automobil, který patří příteli Yanna (Jean-Michel Dupuis), je Mercedes-Benz 450 SL, vyráběný během let 1971 - 1980. (epicride)

Reklama

Reklama