Reklama

Reklama

Dračí doupě 3 - Kniha děsivé temnoty

(TV film)
  • Velká Británie Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Další kapitola kultovního fantasy vás zavede ješte hlouběji do temnoty a fantastického světa. Mladý ušlechtilý válečník Grayson musí bojovat s draky a zlými démony a současně dbát na dodržování svých morálních zásad. To je velmi důležité zejména ve chvíli, kdy se v utajení přidá se skupině zloduchů, aby se pokusil zachránit svého uneseného otce ze spárů Shatraxe, Požírace duší, který hrozí zničením světa. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (44)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Je to blbosť ako remeň, ale z celej tejto béčkovej trilógie asi najznesiteľnejší aj čo sa týka deja a aj po vizuálnej stránke. Aj keď aj tu je značne cítiť televízny rozpočet a béčkové herecké výkony. Keď chcete vidieť poriadne fantasy, stavte na overené klasiky a tieto smiešne filmy si radšej odložte do šuflíka. 40 % ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina není ten typický hrdina, co dělá všechno správně. Naopak, zde dělá všechno špatně. A bez sebemenší logiky, ačkoliv na začátku heroicky hlásá všechno možné. Ale co by se dalo čekat od něčeho už od začátku tak předvídatelného. Jinak je to spleť krvavosti, lehké erotiky a snahy o temné fantasy. Ale je to špatné po všech směrech. Efekty nechutně digitální, příšerná kamera, postavy by jakž takž ušly (hezká hlavní ženská nezáporně-záporná postava), ale to je tak všechno. Nedávalo to vesměs žádný smysl, cíl nebyl vidět a konec stál za starou bačkoru. Děs, zlatá jednička, která se mně osobně zdála nespočetněkrát lepší. ()

Reklama

P0dbi 

všechny recenze uživatele

Dialogy strašné, logika a chování postav nesmyslná a naprosto odfláknutý konec... Nicméně na televizní produkci zase docela slušné triky, poměrně pohledná čarodějka a velmi zajímavý "temný čaroděj", i když nevím, o co se tam vlastně snažil... Pro fanouška fantasy ve výsledku koukatelné dílko, +0,5 hvězdičky pro každého, kdo kdy hrál Dungeons&Dragons. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Ne tak tragicky jako jednicka a dvojce zas nesaha ani po kotniky, hlavne teda svym ztvarnenim nejakyho "povolani" jednotlivych postav. A zaujala me myslenka ze take zalezi (ikdyz to z filmu nijak nevyplyva) na tom jak se k cili sve cesty dostaneme a jestli pri tom budeme vyt s vlky a poodhalime svoji temnou stranku, nebo zustaneme kristalove cisti. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Z popela povstal řád rytířů............... Dračí kopí, natáčené v okolí Kutné Hory, vystřídal černý Litevský kámen nesmrtelnosti, no a v Bulharsku nás čeká Temná kniha. Výrobní štáb se přesouvá jak migrující ptáci za teplem a levnějšími kraji, pardon teplejšími kraji, ale ne mluvíme o štábu, tak platí to první. A tak po shlédnutí tohoto třetího filmu o Dračím doupěti musím konstatovat, že ten nenáviděný první příběh je vlastně geniálně natočen. Je nejlepší, když to chcete slyšet. Tohle, třetí pokračování je ještě větší blbost, než jsem čekal. Damadore tu už vůbec není, hudba strašná, dialog, to se snad ani nedá popsat...no už se začínám opakovat. CITÁT - Všechno má svou cenu........ Dračí doupě 1 za ***, Dračí doupě 2 za ** a Dračí doupě 3 za *, to ještě uvažuji o Odpadu, když už ta možnost tady je. CITÁT - Pivo...malé....... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama