foto

The Newton Brothers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2021 Očista navždy
The Knife Thrower
2020 Nenávist
2019 Doktor Spánek od Stephena Kinga
Mary
Ve službě
2018 Extinction
Plán útěku 2
2017 Cage Dive
Gerald's Game
Skryté zlo
2016 Bláznivá noc
Hush
Ouija: Zrození zla
Pacific Standard Time
Urge
Zlo nikdy nespí
2015 Careful What You Wish For
Cena moci
Chloe and Theo
Consummate Professionals
Conventional
Odplata
2014 Catch Hell
Elitní zabiják
OUTsideři
See No Evil 2
2013 Diving Normal
Nepoučitelní
Oculus
Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
Proxy
Vlasatý génius
2012 Dračí doupě 3 - Kniha děsivé temnoty (TV film)
Hijacked
2011 Escape from City 17: Part 2
Oddělen
Podraz
Scalene
2010 High School
Revoluce
Vládce kouzel
2008 Shades of Ray
2007 Quench
Wasting Away

TV seriály

2021 Midnight Mass (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
The Walking Dead: World Beyond (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2020 The Walking Dead: World Beyond (TV seriál)
In This Life (S01E10)
The Sky Is a Graveyard (S01E08)
Truth or Dare (S01E07)
další epizody (9)
The Haunting (TV seriál)
Šelma v džungli (S02E09)
Dvě tváře, 2. část (S02E07)
Veselé nároží (S02E06)
další epizody (8)
2018 Do temnoty (TV seriál)
Tělo (S01E01)
The Haunting (TV seriál)
Skličující ticho (S01E10)
Hrůzostrašné sny (S01E09)
Znamení času (S01E08)
další epizody (10)
2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Trouble is Bad (S02E09)
Little Guy, Black Hair (S02E08)
další epizody (10)
2007 Connected (TV seriál)

Dokumentární

2013 Linsanity