Reklama

Reklama

Dračí doupě 3 - Kniha děsivé temnoty

(TV film)
  • Velká Británie Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Další kapitola kultovního fantasy vás zavede ješte hlouběji do temnoty a fantastického světa. Mladý ušlechtilý válečník Grayson musí bojovat s draky a zlými démony a současně dbát na dodržování svých morálních zásad. To je velmi důležité zejména ve chvíli, kdy se v utajení přidá se skupině zloduchů, aby se pokusil zachránit svého uneseného otce ze spárů Shatraxe, Požírace duší, který hrozí zničením světa. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (44)

P0dbi 

všechny recenze uživatele

Dialogy strašné, logika a chování postav nesmyslná a naprosto odfláknutý konec... Nicméně na televizní produkci zase docela slušné triky, poměrně pohledná čarodějka a velmi zajímavý "temný čaroděj", i když nevím, o co se tam vlastně snažil... Pro fanouška fantasy ve výsledku koukatelné dílko, +0,5 hvězdičky pro každého, kdo kdy hrál Dungeons&Dragons. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Přijde hrdina do koloniálu a povídá: "Jeden kouzelný prsten, bezedný vak a vezmu si i jedno brnění". A prodavač na to: "A to brnění standard nebo hrdinské?"... Po tomhle výstupu existují jenom dvě cesty: buď okamžitě přepnete kanál nebo se budete smát, až vám vylítnou plíce nosníma dírkama. Jinak kromě klasický televizní Béčkovosti v podobě velmi špatných masek a ještě horších kostýmů nabízí Dračák Trojka až neuvěřitelně kvalitní CGI. Digidrak působil hmotně a reálně a zrůdná holčička, strážkyně knižního přebalu, byla udělaná už na Áčkový úrovni. Nechyběl vtip, spád i smyslupnej příběh a troufám si tvrdit, že zápletka měla lepší nápad než většina současnejch velkohollywoodskejch trháků. Hlavní hrdina sice působil trochu nemastně, o to víc ale byla zábavná družina zápornejch úchylů - v čele s poťouchle zlým čarodějem Verminem, kterej byl jednoduše k sežrání. K sežrání drakem... Samozřejmě. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Je to blbosť ako remeň, ale z celej tejto béčkovej trilógie asi najznesiteľnejší aj čo sa týka deja a aj po vizuálnej stránke. Aj keď aj tu je značne cítiť televízny rozpočet a béčkové herecké výkony. Keď chcete vidieť poriadne fantasy, stavte na overené klasiky a tieto smiešne filmy si radšej odložte do šuflíka. 40 % ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Ti, kteří dávají nízké hodnocení jen nechápou o co ve filmu jde. Temná noc duše je hodně hluboké téma. Ve sci-fi je to trošku jinak stvárněno ve filmu Star Wars. Konkrétně, jak se zrodil Darth Vader, jak ve víru dobra páchal zlo. Snad i odtud je ta podobnost toho kostýmu hlavního záporáka, jinak efekty a masky taky supr, dráček perfektní a zombí holčinka též. Velko scenérie točené z vrtulníku sice chybí, ale co se dá dělat. Co se týče emocí, tak je to taky trošku slabší. Zvraty v ději jsou sice překvapivé, ale zato nijak moc nenapínají. Zato se najde pár gegů, jako například vylézající oko, což je hooodně trefné a pobavilo. Smůla jen, že se plazí jak ten had a neumí se dívat dovnitř. Celkově si tak nízké hodnocení /35% za 26hlasů/ opravdu nezaslouží. ()

DapaCz 

všechny recenze uživatele

Ta věc - to dítě - ta animace... připadalo mi to, jakoby bulharký Cinemotion vytvořil nekoordinovanou postavu a poté podle výsledku jejího chování na obrazovce naší telky dodělávali k ní nějaký děj, aby se hodil k těm pohybům, co vytváří. ten konec (divím se, že až tak daleko jsem se dostal) ten mě teda dostal... Připadalo mi to jako ta nejlacinější divadelní hra amatérských nadšenců... dojem: jakoby režisér řekl... už mě to nebaví, hoďme tam rychle nějaký konec a jdeme to prodat. Jednu hvězdičku dávám za pěknou herečku a toho slizouna. Herci nebyli až tak mizerní, jen by potřebovali lepí vedení a jiný scénář. Jestli to takhle ale půjde dál s D&D, tak počítám, že čtvrtému dílu se snad už radši i vyhnu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama