Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

tron 

všechny recenze uživatele

"Stane sa z vás blondína, až s vami skončím.“ Ani tentokrát to nemá poriadny scenár. Film pozostáva z dlhých, kurióznych scénok, v ktorých vystupujú rovnaké postavy, čiže to môže pôsobiť dojmom plnohodnotného celoveráku. Účtovník Ugo Fantozzi, dávajúci nový hĺbku slovnému spojeniu "doživotný úbožiak", zažije neuveriteľný sled udalostí. Najskôr zaskakuje za kolegov v práci (Macaulay Culkin nemá čisté svedomie!), potom sa spolu vyberú na dovolenku v karavanoch (ale je tam aj tank). Nakoniec zistíme, že opicu Ugovu dcéru niekto nabú... je tehotná. ()

glaedrr odpad!

všechny recenze uživatele

Spojte nezábavné scénky do celku trvajícího 85minut a je z toho katastrofa.Sarkastické narážky šli úplně mimo mě.Neustálá smůla a neschopnost Fantoziiho a následné ponížení není vtipné,ani když se to děje na skládce,natož doma nebo v kanceláři.Není asi nic,co by se dalo vyzdvihnout,takže jestli hledáte komedii u které se nezasmějete,Málery 2 jsou vaším filmem. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle bohuzel nedosahuje kvalit prvniho dilu ani omylem. Zatimco u jednicky jsem se smal prakticky porad, tady to bylo jen misty lehke pousmani a skutecne poradne sem se zasmal jen parkrat. Ono taky uz je to takovy vareni z vody, dost forku uz bylo mozno videt v jednicce a navic uz se to snazi o kompletni film a nejsou to jen scenky spojene do filmu jako v jednicce. Ale zase na druhou stranu jsem se nenudil a Paolo Villaggio byl opet bezchybnej, takze to nakonec ty 3* budou. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Přátelé, nemluvte pořád o druhém díle, tohle je už čtvrtý díl. Nenechte se zmást distribučním českým názvem. Za nejlepší části série považuju druhý a třetí díl. Tohle je o hodně slabší. Jsou tu sice některé skvělé fóry (mimino), ale je tu taky hodně hluchých míst (návštěva u svůdce dcery, výlet s karavany). Navíc je to režírováno dost těžkopádně, bez potřebné lehkosti. Dokonce se tu občas objeví smutnější, lidštější moment, třeba když manželka Fantozzimu řekne, že ho nikdy nemilovala. Ale to sem podle mně nepatří. JInak je vidět, že tvůrcům dost leží v žaludku italské zdravotnictví. Sekvence, kdy účetní vyrazí do nemocnice se spoustou peněz, aby mohl zaplatit všechny poplatky, ta je u nás po stupidních Julínkových reformách krutě aktuální. ()

megacik 

všechny recenze uživatele

Dvojka dosť často namiesto smiechu vyvoláva súcit s Fantozzim, kvôli tomu, ako ho kolegovia a najmä Silvániová neustále zneužívajú. Toto sa mi v komédii nepáči. Každopádne dá sa miestami zasmiať. Nedokážem pochopiť správanie Fantozziho, kvôli tej starej rakete Silvániovej, keď má doma takú sympatickú ženu. Dej je trochu chaotický, ale to nevadí. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama