Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na úspěšnou Bláznivou komedii 1 a 2 volně navazuje Bláznivá komedie 3, která má díky neodolatelné komičnosti Paola Villagia a Renata Pozzettiho velkou šanci na divácký úspěch. Paolo a Renato opět způsobují katastrofy všude tam, kde se objeví - divadlo, kde pracují jako elektrikáři lehne popelem, dva soudce, které mají chránit před zločinci, přivedou do více než trapné situace, poté se oba "starají" o miminko, které se "náhodně" ocitne před jejich dveřmi... Zamilují se oba do jednoho děvčete a zároveň skončí oba jako strážci majáku na pustém ostrově, kde způsobí poslední a konečnou katastrofu. Blázni se vrací !!! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Taliansky magori to skúšajú aj po tretí krát, ale miesto benzínu majú v nádrži už len čučo. Epizóda s elektrikármi v divadle ponúka presne to čo aj predchádzajúce dieli, čiže poriadne zdegenerovanú zábavu s gagmi typu prevŕtanie baleťáckeho rozkroku vŕtačkou a následné vymrštenie úbožiaka do výšky troch metrov. Bohužiaľ sa zdá že táto časť zostala tvorcom z natáčania predošlých filmov do ktorých sa už nevošla a oni k nej teraz dotočili zbytok filmu. Ten však s úvodom nejak nejde dohromady pretože humoru výrazne ubudlo a vtipy sú rozložené veľmi riedko. Tu a tam sa blisne nejaký ten fór, ako keď Renato zožerie niečo strašne štipľavé a následne vyslope celý vodopád až začne voda tiecť hore kopcom. Inak je to ale s každou minútou nudnejšie a nudnejšie a vrcholom je epizódka kde nájdu bábätko a rozhodnú sa o neho postarať. V tomto momente sa kedysi bláznivá komédia definitívne zmení na rozpliznutú limonádu o dvoch náhradných gay oteckoch. FUJ! Veľká škoda že to úplne dokurvili. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nebýt hodně pěkné epizodky s hodně nahou Ramonou Badescu, nebylo by co chválit. Třetí díl je složen z méně kapitol, o to trapnější ale jsou. Divadlo a boj o zhrzenou snoubenku jsou ještě tím nejlepším. Pochválím dobrý dabing s netradičními herci, jimž ale postavy vyloženě sedly (Petr Pospíchal, Petr Oliva). Jasně nejslabší díl. ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

I když třetí pokračování této Italské bláznivé komedie, je ze všech dílů asi nejslabší, tak jej prostě budu brát jako součást celku! Určitě větší polovina ze třech epizod v díle byla slabší, nicméně když vemu všech 9 které se odehrály během této trilogie, tak ji prostě hodnotím dohromady a byla to zábava! Na Santa Clause zdravotníky a všechny ostatní které ztvárňovali, se prostě nedá nahlížet jinak, než vysokým hodnocením! Určitě nejde o žádnou kinematografii, to v žádném případě, ale jde o ryzí zábavu a tu tito dva pánové dokonale ovládají :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil me ze zacatku bavil vic nez druhej. Jen mi trochu prislo, ze je Villaggio krapet upozadenej. Problem je, ze je tu mensi mnozstvi scenek a nektery jsou az nehorazne natazeny, obzvlast posledni s miminem, diky ktery snizuju hodnoceni z puvodne zamyslenejch 4* na slusny 3*. Ale i tak porad slusna komedie, nicmene je dobre, ze ctvrtej dil uz si odpustili. ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

První díl je legendární, o tom netřeba více diskutovat, pokračování na to v nastoleném duchu navázalo a 3. díl je důstojným zakončením této bláznivé trilogie ..Scény s elektrifikovanou loutnou, prostřeleným balónem, ochrankou soudce, poskytování první pomoci až po lehce infantilní starání se o sirotka stojí za zhlédnutí, hlavně ten úplný konec ..Ten je parádní tečkou .. Jen mě u toho posledního dílu mrzí přeobsazení dabingu, nemělo to už ten šmrnc ale přesto tomu nemohu dát jinak než plný počet, jednak z nostalgie a zadruhé, protože mě to vážně pobavilo, je to tak absurdní a pitomé až je to vtipné ... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama