Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Místy trapné jak sviňa, místy celkem zábavné. Zdeněk Izer coby Čakri Makri asi to nejlepší na celém tomto pořadu a Šárka Čárka. Občas zazní humorný vtip, jindy parodie na známé pořady, poslechneme si pár kutilských rad, podíváme se Pod lupou, co kupujeme, jíme, pijeme na šmejdy nebo dobroty, zjistíme, jak jsou na tom myslivci, knězi, na co si máme dát pozor ve Vietnamu a spousta dalších kokotin. ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit prvním dílem, který je tak trochu na pikaču, jakoby se to Ájzr bál rozjet. Pak už se ale naštěstí rozsviští klasický Ájzrův homer, opravuji, humor a každý další díl je jedna veliká del. A jak ukazuje moje věštecká koul-l-l-l-l-e, jsou na YT všechny díly volně k dostání. Tak se na to koukněte a bude to v cajku. ()

Reklama

jericho001 

všechny recenze uživatele

Škoda že Tv Pětka už skončila,protože tohle bylo jediny na co sem se koukal.Zdenda opět ukázal že umí a jeho scénky,skeče a gagy jsou opravdu skvěly.Jeho styl humoru mám opravdu rád a když dělal scénky jako pod lupou anebo čakryho makryho a jeho Koulllle nelžou tak to jsem opravdu nemohl.Sice někdy to bylo slabší,ale jinak spokojenost veliká. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Nejprve bych rád řekl, že jsem velmi rád, že se izer vrátil. první díl, který jsem viděl byl druhý - to byla prdel u toho jsem se pořád gebil, bohužel ostatní díly mě už takovou zábavu nepřinesli. Nápad je to dobrý, ale koncepce celého pořadu je odsouzena k záhubě. dávam tomu max měsíc. Ikdyž celkově tv pětka je celkově dost divná televize a je velká šance, že si tohle jako eso udrží. Zpět ke koncepci, první co by se mělo změnit je třeba to, že by mělo být více rubrik(pod lupou,buď in atd..) které by se měli různě střídat(měli by se třeba měnit obtýden), už jenom z důvodu, že prostě dochází nápady. Další věc která se mi nelíbí je, že je tam ten přidaný smích ve stylu amerického sitcomu, o různých vložkách se štábem kdy izer vypráví vtip který jsem od něj už slyšel nejméně 3x ani nemluvě. Ve výsledku je to dobrý nápad, ale prostě nedokončený a nedomyšlený. Co zaslouží pochvalu jsou autokout a pod lupou, ostatní je ve většině případů nevtipné. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Běželo to na už neexistující TV pětce v roce 2012. Nezapomenutelný je pořad Pod lupou, parodie na Černé ovce ČT, taky Last minute jako pořad o turistice, moderátor cestuje za vás a vy můžete v klidu sedět doma v obýváku u televize. Výborný byl i Evžen v pořadu Koule nelžou, což byla parodie na různé pořady typu Volejte věštce. Izer jako bývalý automechanik se i skvěle realizoval v pořadu plném zaručených rad pro motoristy Auto moto kout, což byla parodie na pořad ČT Auto moto revue. Škoda, že to nemělo delší trvání, protože mě Izer moc baví. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno