Reklama

Reklama

Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese

  • Česko Dobrodružství Tedyho Stonese (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tad, snílek pracující na stavbě, je díky záměně za slavného archeologa poslán na expedici do Peru. S pomocí Jeffa - svého věrného psa, neohrožené archeoložky, němého papouška a podvodníčka, se pokusí zachránit bájné Ztracené město Inků před zlou skupinou lovců pokladů. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

Franc1s

všechny recenze uživatele

Nic extra to tedy bohužel nebylo :/ ALe zase se zde našlo snad vše a americkejch animáků: od začátku do konce jasnej příběh, pohodový skladby, dvojka vtipnejch zvířat(u toho ptáka jsem sebavil náramně) a hláškují kšeftař,kterej čuměl na Esmeraldu. První pulka byla,ale únavná. Naštěstí potom se to nějak rozjelo a pak jsem se i zasmál. Na kouknutí pro děcka s rodičema akorát. Lepších 6/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V poslední době vzniká poměrně velké množství animovaných filmů mimo Spojené státy americké. Je to pochopitelné. Animované filmy jsou jedněmi z nejoblíbenějších, protože na ně chodí většinou celé rodiny. Rodiče vezmou děti a hned je tu i dvojnásobek tržeb za lístky, než na jaké by se dostal film standardní. Jenže... Německé "Hurá do Afriky!" bylo hlavně ekologickou agitkou bez originálního příběhu, Podobným snímkem je i australský "Happy Feet 2", němečtí "Hrdinové z říše Gaja" také zrovna neoslnili, i když to už je kousek starší jako norské "Zachraňte Jimmyho", od kterého jsem očekával rozhodně víc. Čím tedy mohl překvapit film, který se natáčel ve Španělsku? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/las-aventuras-de-tadeo-jones-2012-35.html ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Vlastně velmi příjemný animák, který si eklekticky vybírá ze slavných filmů a nestydí se za to. O originalitě nemůže být ani řeč, protože se tu "vykrádá" Indiana Jones, Lara Croft, Mumie a další slavné dobrodružné bijáky, které měly úspěch. Od začátku se jede podle jasného scénáře - hlavní hrdina je ňouma, který ale okouzlí nadšením a samozřejmě, že se ukáže jako hrdina a dívka jeho srdce mu nakonec lásku opětuje. Nechybí tu ani vtipný pomocník a zvířátka. natočené je to poměrně svěže, animace není úplně dokonalá a místy evokuje spíš lepší počítačovou hru, ale to vlastně tolik nevadí. Pořád se tu něco děje, takže není čas se nudit a všechno to tak nějak bez problémů odsýpá. Český dabing taktéž velmi slušný. Zkrátka jde o ničím nevybočující animák, který vydrží i dospělí a děti se u něj pobaví. Nic víc, nic míň. 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €8miliónovTržby Celosvetovo $51,031,724▐ spočiatku som bol dosť skeptický, príbeh vypadal ako nejaký zlepenec Indiana Jonesa a animácia sa držala horko ťažko na priemernej úrovni, asi po pól hodinke som sa na to všetko zvykol, príbeh a postavy nenudili, bolo sa na čo pozerať, nakoniec celkom príjemné dobrodružstvo, priemer /55%/ ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Včera som mal možnosť ako jeden z prvých na Slovensku zhliadnuť na predpremiére túto snímku, za čo som rád, pretože v 3D sa vám všetko zdá také okázalé a skvelé, no keď z vás opadne prvotná energia filmu a začnete o ňom rozmýšľať objavíte chyby a nedostatky, ktoré by vám možno za normálnych okolností v 2D vadili. Úprimne, mám pocit, že všetky vtipné scény sa točili len okolo nemého papagája a Tadovho psa, najviac keď boli tieto zvieratá v jednej scéne občas to bolo príjemne vtipné. Neodpustím si porovnanie v zmysle, že celé mi to pripadalo ako by tvorcovia zobrali hraného Indiana Jonesa a preniesli ho do animovanej roviny aspoň od polky filmu to bolo veľmi jasné. Možno že hlavný hrdina bol skutočne rojko a popleta, čo teda Indiana rozhodne nebol, ale malo to také jasné charakteristiky, že to určite bude množstvo ľudí porovnávať. Animácia bola taká typická európska, predsa len sme zhíčkaný Disneyho tvorbou a keď vidíme niečo iné príde nám to nudné a nedokonalé, no v tomto prípade mi to až tak nevadilo. Oceňujem hudbu, slovenský dabing, ale inak skutočne vidieť to v 2D asi by to so mnou nič nespravilo a čo je najhoršie podľa je to len priemer. Film na ktorom sa trochu pobavíte, trochu odreagujete, ale nebudete mať túžbu vidieť ho znova a znova, nie je to také náklazlivé ako Shrek, Doba ľadová či Madagascar. Svojich fanúšikov si to však možno nájde a prajem tejto snímke veľa zdaru v slovenských kinách! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Podle komiksu „Tadeo Jones and the Secret of Toactlum", autora Javiera Barreira a Gorka Magallóna. (Zdroj: D-cinema)
  • Hudbu k filmu nahrál Bratislavský filmový orchestr. (=woody=)

Reklama

Reklama