Reklama

Reklama

Sekretářka Carla je téměř hluchá. K dorozumění jí vedle naslouchátka pomáhá i schopnost odečítat ze rtů. Přesto je však mezi ní a okolním světem propast a kolegové v práci jsou k ní hrubí. Když jí přidělí asistenta Paula, bývalého vězně, zdá se, že je její potupa završena. Paul jí však překvapivě pomůže dostat se z izolace a ukázat všem, že za něco stojí. Carla mu také na oplátku může prokázat dobré služby svým odečítacím talentem a mezi oběma se pomalu začne vyvíjet pevnější pouto... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

misterz 

všechny recenze uživatele

Popravde, moc ma to neoslovilo. Na krimi málo napätia a na drámu zase nevýrazné, nezaujímavé postavy (typovo aj charakterom) a neutrálna emotívna stránka. A romantika tu začala fungovať až pri konci. Na druhú stranu nemôžem ale tvrdiť, že by som bol vyslovene sklamaný a bral to len za stratu času. Proste len nevýrazná jednohubka založená na netradičnom vzťahu a vzájomnej výpomoci, na ktorú sa ľahko zabudne. Jediné na čo budem spomínať sú Casselove fúzy, ktoré z neho spravili extrémne nesympatického chlapíka, ale to sa dá v tomto prípade považovať za pozitívum. 55/100 ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Skvelý film kde príbeh netvoria udalosti samotné, ako skôr hravý spôsb a nápady ktoré tieto udalosti vytvárajú. To platí aj pre postavy - nejde o ich hĺbkovú charakterizáciu, ale znova o ich zaujímavé a nejednoznačné vlastnosti, vďaka čomu sa ocitajú v neobvyklých situáciach. Originálne, skvelo zahraté a zábavné. ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že půjde o drama s nádechem romantiky a ono ne... právě ten posun ke kriminálce ze staré školy, mě příjemně překvapil. Celé dění táhnou především výborní herci, jak Vincent Cassel, tak i Emmanuelle Devos hrají neskutečně. Úžasné jsou detailní záběry kamery na jejich tváře kde jen oči řeknou vše podstatné. Velká škoda, že i přes všechny nesporné klady je podstatná část v první polovině filmu utahaná až příliš. Naštěstí jsem ji ale přetrpěl a sledoval dál, což se vyplatilo. Zbytek filmu už totiž jede právě v kolejích kriminálky a napětí je cítit v každé scéně. To nejlepší z celého filmu pak nabízí finále, díky kterému jsem přidal další hvězdu. 70% ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Velmi silné 4 *. Herecky vynikající, Cassel hraje co to dá a toho tajemného kriminálníka s umaštěnými vlasy mu prostě musíte věřit. Devos neméně dobrá, polohluchou sekretářku z které se stává zdatná manipulátorka, hraje perfektně. Scénář je hodně zajímavyý. Závěr je jak napjaté kšandy i když by to chtělo jiný konec. ()

danliofer 

všechny recenze uživatele

Velmi jemně natočené citlivé předivo rodícího se vztahu, z něhož každým coulem dýchá erotično... Režisér Jaques Audiard nechává mnohé fungovat v divákově představivosti, o to větší to má účinek... jo, a pod svícnem prý bývá největší tma... Po tomto filmu a po filmu Tlukot mého srdce se zastavil jsem velmi zvědavá na Audiardova Proroka, o němž vím už nějaký pátek... ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama