Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když zmizí osm vyšetřovatelů, Navarrová se snaží Danversovou přesvědčit, že případ souvisí s nevyřešenou vraždou místního aktivisty. (HBO Max)

Recenze (69)

272827 

všechny recenze uživatele

Jak udelat novou serii True Detective? Udelejte z jedne z hlavnich postav nesympatickou mrdku, prospikujte jemnymi socialnimi komentari (nasili na zenach spatne! Hnedi utlacovani) a polovinu casu venujte rodinnymi vztahy jednotlivych postav misto pripadu. Ne pockat, takle takle udelate odpad a podle toho to tak taky vypada ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Příjemně mrazivý úvod, plný hypnotických momentů a všeobjímající nadpřirozené atmosféry a temnoty. Titulní temný případ rozhodně působí slibně. Ale mám aspoň momentálně trochu problém se vším okolo něj. Prakticky ani jedna postava nezaujala, vedlejší dějové linky se sociálním podtextem by nemohly být více ohrané (a chybí tu sympatické nebo charismatické postavy, díky kterým by to šlo přehlížet) a nejsem si taky jistý, co přesně tvůrci zamýšlejí se vším tím nadpřirozenem a trochu mě děsí, aby to ve finále nepůsobilo blbě (ať už se pohnou jedním nebo druhým směrem). I přes tyto výhrady jsem si ale to arktické zasazení, podpořené klasicky zimním obdobím a ponurou hudbou užil a jak jsem napsal, jsem rozhodně navnaděný na rozuzlení případu. Tak snad to maj promyšlené. ()

Reklama

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Spojení „mrazivá krimi“ jsme až do příchodu nové řady Temného případu zjevně všichni používali špatně. Fenomenální nástup, snové obsazení, prvotřídní soundtrack, lehce hororová/mystery atmosféra, dechberoucí vizuály spojené s do noci ponořenou Aljaškou a hromada otázek, tady je zkrátka zase všechno správně, a aniž bych spoileroval další epizody, je to postupně čím dál tím lepší. Dávám všechny - i ty umrzlé - palce nahoru. 10/10 ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Působivá atmosféra, jak se zde hodně zmiňuje Věc, nebo přidám i 30 dní dlouhá noc, funguje sama o sobě svým působištěm, tam kde slunce moc nesvítí. Už to je těžší kalibr a já obdivuju lidi, co tam dokážou žít. Abyste poznali, že už se posune dění do dalšího dne, musí někdo říct "dobré ráno". Rozhodně slibný rozjezd série samozřejmě i díky Jodie Foster, která má pořád co nabídnout a ironická, jízlivá poloha jí dost sedí. Ostatní ancábl dobře sekunduje, část byla vybrána určitě pro splnění všemožných dnešních kvót..nic s tím asi už neuděláme. Scény z výzkumné stanice jsou zatím nejzajímavější, ale je fajn že nám celkem rychle a lehce představili i většinu zainteresovaných. Vše naprosto famózně doplňuje hudba! Pár wow a wtf momentů a skutečně se těším, co nám pošlou dál. Nicméně ten dojem je zatím střídavý a řekl bych, že už tak nějak předvídám o co pude, tak je to s větší rezervou max 4*. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím velké “meeh”, než příjemné překvapení, natož skvělej zážitek. Snad to bude opravdu lepší a lepší, jak slibují recenze. Jestli se to totiž ponese v téhle cheezy wannabe “paranormal” atmosféře, s nechtěně vtipnýma momentama ( týpek Travis - zjevení tančící ve sněhu - wannabe Lynch ), digitálníma zvířatama, které vás propleskají hned ze startu (!) a silnýma ženskýma vedle natvrdlejch chlapů, tak potěš zrmzlý koště. S odřenýma ušima tři… 55%. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama