Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Nick (Elijah Wood) zjistí, že vyhrál večeři se svou oblíbenou hvězdou Jill Goddard (Sasha Grey), je neuvěřitelně nadšený, že konečně dostal šanci setkat se s ní. To vzrušení ho opustí, když zjistí, že herečka nesdílí stejné nadšení jako on. Jillin manažer Chord (Neil Maskell) mu nabídne něco, co nemůže odmítnout: Chord umožní Nickovi neustále sledovat Jill přes počítač. Nick se zpočátku zdráhá, ale Chord ho přesvědčí tím, že by měl dostat alespoň nějakou šanci se k herečce přiblížit. Nick začne svou hvězdu sledovat. Posléze zjišťuje, že není vše v pořádku a že Chord na něj ušil boudu. (Terva)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Open Windows je rozhodně velmi osobitým a zajímavým projektem ale to je asi tak vše. Stokrát omílaný příběh zasazený do moderních kulis internetu je v zárodku pořád ten stokrát omílaný příběh a na celkovém dojmu je to znát. Přičtěte k tomu zbytečně natahovanou stopáž a dostanete další průměrnou jednohubku, která sice přišla s ničím novým, nicméně ta stokrát omílaná příběhová linka ji stáhla dolů. PS: Elijah Wood se nálepky hobita pravděpodobně už nikdy nezbaví, pořád jsem totiž čekal, kdy vytáhne Prsten Osudu a prohlásí ho za svůj. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Osobne najzaujímavejší mi prišiel zvolený štýl - kde sa viacúrovňové vnímatie toku času zintenzívňuje zvoleným prostriedkami všadeprítomných kamier a pozorovacej techniky - od webkamerky až po rôzne typy surveillance video senzorov. Ovšem tá lacinosť príbehu tomu nohy podráža. Fanúšikovia Sashy a modrookého hobita môžu byť ovšem spokojní... (videné na EFM) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

I přes své chyby mě film ale bavil a i přes celkem dlouhou stopáž si dovedl udržet mou pozornost. Pravda, hlavně proto, že jsem čekal, jak moc zamotané to bude. Je to zamotané zbytečně, ale ta forma mi naplno sedla a ani trochu mi nevadila. Elijah Wood se stává zajímavou ikonou hororu a já jsem zvědavý, v jakém dalším filmu se objeví, protože by to opět mohlo být v nějakém ohledu zajímavé. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale celýčas som musel tento film prirovnávať k Maniakovi, v ktorom si hlavnú úlohu tiež strihol Elijah Wood. Oba filmy sa pohrávajú s formou a vychádzajú zo "škatule". Kamera prechádzajúca medzi oknami na pracovnej ploche počítača ma naozaj zaujali. Samotný dej je však dosť prestrelený a zhruba tak po pol hodinke som sa začal pýtať sám seba, že: NAČOO!?!. Každopádne náznak gradácie tam je, Elijah presvedčivý, Saška ako vždy očarujúca, som unesený z formy a Vigalonda mám celkom rád. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem horor. Horor to není ani náhodou, ani akční, ani krimi, pouze slabý Thriller. Začátek byl velice slibnej, rozjede se to vlastně hned od prvních minut, takže se vůbec nenudíte (velký +), ale postupem času, přicházíte na to, na jakou hovadinu to vůbec koukáte. Příběh strašně nereálný, Frodo Pytlouš celkem nic moc, od Sashy jsem čekal, že předvede něco ze své bohaté kariéry, ale ukáže slabě pouze cecky, no a závěr byl se vším tím odhalením strašně blboučký. Hvězda za zpracování, druhá za tempo. 35% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Na jednom z festivalov, kde sa film premietal, sa režisér Nacho Vigalondo vyjadril, že ak sa film niekomu nepáči, môže ho pokojne udrieť.
    (Marceloo)
  • Natáčení probíhalo ve Španělsku ve městě Madrid a v Texasu v Austinu v místním filmovém studiu Spiderwood. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno