Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímý přenos benefičního koncertu simultánně vysílaného z Prahy, Brna a Ostravy za využití nových médií a technologií. Účinkují: The Tap Tap a hosté Support Lesbiens, Illustratosphere, Chinaski, Mňága a Žďorp, Charlie Straight, Xindl X, Buty, Mandrage, Čechomor, Tatabojs a Eliščin Band. Uvádějí L. Angelovič v Praze, T. Hanák v Brně a M. Kavalčík alias Ruda z Ostravy v Ostravě. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

freddy: no jo no, je fakt, že kdybych se té akce sám neúčastnil, tak se na to taky budu dívat třeba jinak :-)

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Dan9K: Tak to jsem nevěděl. Vědět že to bude prioritně koncert The Tap Tap, tak bych to ani nezapínal, jenže z upoutávek na ČT jsem získal dojem, že to je prostě akce, která bude moderována třemi různými lidmi, a že mezi akcemi bude průběžně přepínáno. Kdybych dopředu věděl, že mi ČT naservíruje pouze pražský koncert, který navíc organizuje The Tap Tap, tak bych strávil čas jinak a užitečněji. Jenže to je chyba ČT, která prostě dostatečně neupozornila, jak bude koncert probíhat na televizních obrazovkách, nikoliv moje, já to považoval za nějakou recesistickou akci, čemuž ostatně napovídala účast známémo recesisty Jana Budaře (který nakonec onemocněl a tak to za něj vzal Tomáš Hanák) a účast Rudy z Ostravy. Nakonec jsem oproti očekávání dostal něco, o co jsem nestál a co mě nebavilo, a na základě toho jsem tento koncert okomentoval.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Freddy: The Tap Tap celou tuhle akci organizoval, takže otázka "to ji nemohli nechat odzpívat jen pár písniček" je poněkud absurdní, když to byl prioritně koncert Tap Tapu.

Reklama

Reklama