Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Nezáživné dumání nad partnerskými postoji, klesající až k samému dnu nezávislosti... Vysoce otravná záležitost v mizerné společností, kterou ještě přiotrávila protivná, zubatá, ošklivá Douchová, pardon, Kendricková, se svým hrdelním krákoráním, prokládaným maximálně vytáčejícím "um" a kde víc, než jinde, vadily úděsné dialogy s přidruženými prázdnými frázemi i těžce vstřebatelná aktivita hlavní hrdinky - snaha o nezkreslenou realitu vykrystalizovala v totální nudu, na které zůstal zajímavý snad jen název a nepřetržité usrkávání břečky, kterou tam pomýleně nazývají pivem. Jo a žádné Drinking Buddies, slečna vysílala jasné signály, takže tady vzal za své i základní kámen, proto dnešní blahosklonné nadhodnocení může děkovat jen a jen mojí dobré náladě. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že v takové rádoby drama komedii s dvěma hlavními herci jiného pohlaví, skončí happy endem. Jenže ono ne. A vlastně, ani mi to nevadí. Je mi to při chuti, jen to ztrácí šťávu, je to taková nuda bez toho. Ono by to byla asi nuda i s happy endem, ale takhle je to nuda krát nuda. Film hold nemá to gró, kterým se pyšní některé indie filmy. On ten film je svým způsobem zajímavý, občas je problém mít kamaráda druhého pohlaví, aby k němu nenašel člověk bližší city. No občas to jde, ale pak si s ním moc nerozumí. Takže na reálnosti to tomu snímku nepřidává. Určitě by se měli ti dva rozhádat dřív. Takhle na konec to není košér, navíc když se dají zpátky dohromady tak brzo. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Příběh ze života, nebo spíš jen úryvek ze života. Není to předem čitelná romantická slátanina, jak se ze začátku může zdát. Na jednu stranu mám radši komerčnější filmy, na druhou jsem rád, že nejede v zaběhnutých kolejích a může přinášet jisté poučení, ale současně může spoustě lidí připadat o ničem. Ale Olivia to jistí. # [viděno: TV, 5.1, EN sub] # příběh 6 | hudba 0 | humor 1 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Z duše jsem nesnášel toho fousatého idiota, který po Olivii Wilde očividně celý film jel. A myslím si, že hlavně proto, že prostě byla větší kunda než jeho stará, která byla nemastná neslaná. Procházka Rona Livingstona s ní na chatě, to byl taky ubohý výlet dvou dementů, kteří nebyli schopni rozumět si se svým přítelem a přítelkyní. Myslím si, že nejlépe z toho vychází Olivia Wilde, protože ta je free a vyspí se i s nesympatickým klukem. A je jí to úplně jedno. Toto nebyl vztahový film, toto byla naprostá zbytečnost. Daleko lepší je z tohoto soudku film "Probuzení v Renu". A světe div se! - má o dvě procenta méně. Kteří impotenti tady hodnotí...? ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Tak slabé 2* za to, že se nesnaží být klasickou romantickou komedií, ale vykládá ten příběh tak nějak normálně, tedy asi tak jak by probíhal ve skutečnosti (film s maximálním počtem well, hmm, yeah,...). Jenže všechno ostatní? Film v podstatě o ničem, tedy o pivě, ale vidět Američana jak usrkává to svoje pivko jak horké kafe je opravdu k nezaplacení. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně "chlastací hry" byla Anna Kendrick doopravdy opilá. Protože to byla poslední scéna, která se ten den točila, tak se Anna Kendrick a Jake Johnson rozhodli použít opravdický alkohol, aby vše vypadalo realističtěji. (Cheeker)
  • Ve filmu se jedná čistě jen o improvizaci. Není k němu žádný scénář a jedinou věc, kterou měli herci k dispozici, byl neurčitý koncept dějové linie a uspořádání, v jakém dané události mají následovat. (Mrs.Blue)
  • Režisér i herci řekli, že jejich nejoblíbenější část filmu je výlet a piknik v lese. (Cheeker)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno