Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky v životech šestice mladých lidí, žijících v jednom městě. Ačkoli jsou navzájem zcela odlišní, touží všichni po tom samém, najít někoho, kdo by je dokázal naplnit. A tak se každý po svém, s úspěchy i neúspěchy, snaží najít toho pravého partnera pro život. (playboxguest)

Recenze (6)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Znáte to. Je pár, rozejde se, každý chodí s někým jiným, zjišťují, že to nebyl ten pravý, seznámí se s dalším, ten není taky ten pravý a na konci se zase sejdou a zjistí, že se mají rádi. Nic nového pod sluncem ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrný film, který mě ale obohatil o poznání, že Kathy Burkeová není vůbec tak špatná herečka, jak by se mohlo zdát z filmu Klub sráčů. 50 % ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Podobných filmov tu bolo tolľko, pred i po, že to tentoX proste nefunguje. Chýba režisérska invencia a scenáristické prekvapenia a tým pádom na mňa nezafungoval ani skvelý cast (a že by mohol). A tak najlepším na tejto skúsenosti ostáva hudba Davida Graya - ktorá ale stojí za pozornosť sama o sebe a film nepomáha jej zviditeľneniu, ale práve naopak. Čo je málo. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Bolestivo realistický film, niekedy zábavný, často dojemný. Je to pohľad na moderný život, modernú lásku, samotu života v Londýne, rozpad vzťahov a vytváranie nových. 7/10 ()

cross 

všechny recenze uživatele

Propletenec milostných příběhů několika relativně mladých lidiček v průběhu dvou let, aneb jak svérázně překousnout první dva roky manželství... Letošní láska je hezky natočená, mírně komediální filmová podívaná, doplněná slušnými hereckými výkony neokoukaných tváří a dobrou muzikou, postavená na základech zajímavého a originálního scénáře. ()

Reklama

Reklama