Reklama

Reklama

Takoví normální Američané - Série 6 (2018) (série)


The Great Patriotic War (S06E05)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Stan Beeman je sledován k bytu Sofie a následně i Gennadije a Elizabeth s Claudií vyhodnocují fotografie, které pořídila Paige. Paige dostává u Claudie lekci z historie a Elizabeth přichází za Philipem s nápadem, jak se dostat k Brelandovi. Paige otestuje své schopnosti v reálné situaci, čímž rozčílí Elizabeth, Oleg se potká s Taťánou a Philip přijde na způsob, jak navštívit Kimberly na výletě v Řecku. (Necrotongue)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako bych to věděl. Tvůrci v tom mají evidentně jasno, takže se drží svého plánu, bezcitná Elizabeth je zpět a byl jsem dost překvapený, že to Ilja přežil. Fakt si nemůžu pomoct, ale tohle nové černobílé rozdělení úloh mi příliš nesedí, měl jsem radši původní šedou zónu. 4*- ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne peckova cast. Nieco, na co som cakal od tej prvej. A zachranil to kto iny ako Phillip. Tak presvedcive herectvo, v tolkych mnohych rolach a citovych rozpolozeniach, neda kazdy. Ten podprahovy "message" pri lekcii vlastnej dcere i zaverecny telefonat. Tiez trojgeneracny zensky test alkoholu mal nieco do seba. To, co sa udialo ruskym prebehlikom bolo ozaj maso a Elizabethin pohlad do obyvaku bol mrazivy. Parada. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama