Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Film poskladaný z hromady vtipných scénok, ktoré sú síce zameniteľné s inými filmami s Budom Spencerom a Terence Hillom, ale zábavné sú kráľovsky aj tak. Problém nastáva vo chvíľach, keď sa miesto humoru dostáva do popredia príbeh. Ten je tu takpovediac prebytočný a film len naťahuje. 7/10 PS: Stanica Film Plus, na ktorej som Joea pozeral sa veľmi nevytiahla, keď film uťala desať minút pred koncom, lebo sa už mal začať ďalší program. Toto som ešte nezažil a dúfam, že už ani nezažijem. ()

smrtacik 

všechny recenze uživatele

Kto by ich nepoznal, jeden modrooký bloňďatý a druhý taký drobček, ktorého päsť Vám na tvári nejednú bolestivú grimasu vykúzli. Áno sú to Malý Joe (Terence Hill) a Drobček (Bud Spencer). Filmik je vlastne pokračovanie Pravej a ľavej ruky diabla, čo bol poriadny kus zábavy a o tu neprídete ani v tomto prípade. Joe a Drobček sú bratia (však sa podobajú ako vajce vajcu), ktorý sa stretávajú opäť v rodnej chatrči .Kým Drobček má snahu o nejakú tu ,,prácu", tak si sem-tam šlohne nejakého toho koňa, Joe sa len necháva ťahať púšťou za svojím ,,oslíkom" a vychutnáva si pohodu.. .Osud ich privádza do blízkeho mesta, kde si pri pokry hneď urobia niekoľko nepriateľov a trochu sa nabalia. Kúpia čosi na seba a čo čert nechce, samozrejmä si ich pomylia s fegerálnymi agentmi, z čoho vyplinie neskutočné množstvo zábavy. Nechýba tu veselý úsmev Terence Hilla, ktorý nám predvedie aké rýchle má ruky i nohy, tie využije v bitke v nejednom bare, máme tu mračiaceho sa Drobčeka, ktorým ani kusy nábytku nepohnú a jeho päste demolujú banditov silou lokomotívy. Naskytuje sa možnosť ľahkého zárobku, ale priplietajú sa im do cesty okrem banditos aj miestný bratia z misionárskej stanice, ktorý sa neobmedzili iba na kázanie dobrého slova. Výborná westernova atmosféra, skvelé dialógy medzi Bambinom a Trinitym, hlášky (,,hľadáš prácu? už len za to ťa zastrelím), pästné súboje v bare či v misii pri skvelej hudbe Guida de Angelisa, whisky , karty, piesok, zbrane a samozrejmä pečené fazule dokresľujú skvelú atmosféru divokého západu. Ja osobne môžem túto podarenú dvojku kedykoľvek a vždy sa dobre pobavím, najmä keď sa takto dobre namixuje pomer akcie a zábavy. Hodnotenie: 80% ()

Reklama

Kaceris 

všechny recenze uživatele

Ja osobne som toto duo miloval, a ešte stále tomu tak je. Ich filmy si pozriem stále s radosťou, niektoré scény proste stoja za to. Rozhodne Spencer a Hill boli najlepšia dvojica, skoro každý film som od nich videl, a na všetkých som sa proste stále dokázal zasmiať. :) A tento film je jeden z mojich obľúbených, čo sa týka tejto dvojice. Je tam všetko, akcia, komédia, klasické bitky, just classic. Samozrejme si ho skúste pozrieť, ak ste tak ešte neurobili, nemali by ste ľutovať. ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Bratři Trinity (Terence Hill) a Bambino (Bud Spencer) přijíždí navštívit své rodiče. Ti Trinityho přesvědčují, aby se stal zlodějem koní, stejně jako jeho bratr. Trinity nakonec souhlasí a odjíždí do města společně s Bambinem. Ve městě se jim podaří vyhrát slušnou sumu peněz v pokeru a tak sí koupí luxusní oblečení, načež je všichni začnou považovat za federální agenty... Pokračování snímku Pravá a levá ruka ďábla se nese ve stejném duchu jako první díl. Nechybí tak rvačky, trefné slovní přestřelky, ochrana nevinných, skvělá melodie bratrského dua De Angelis, věrný Ricardo Pizzuti a fazole. Trinity a Bambino jsou zde prostě sympaťáci, kteří sice nejsou žádní svatoušci, ale nakonec se postaví na stranu dobra. Dvorní režisér a scénaritsta v jedné osobě Enzo Barboni poprvé (a ne naposledy) použil zápletku se záměnou, kdy jsou oba hrdinové považování za někoho jiného, což má za následek spoustu zábavných situací. Maly unavený Joe je tak natočen přesně v duchu klasických komedií dua Hill-Spencer a stejně jako v případě Pravé a levé ruky ďábla o filmu mohu napsat, že se jedná o sympatický, vtipný a příjemný snímek. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že tohle pokračování je ještě o malý chloupeček lepší než první díl ´Pravá a levá ruka ďábla´. Tihle dva chlapíci to spolu bezpochyby umí, neskutečné co všechno spolu předvádějí a jak jeden bez druhého nemůžou být, což jde vidět i na plátně. Perfektní humorné scénky, které se střídají jedna za druhou. Skvělá hudba, která tohle všechno doprovází. No prostě nádhera na tohle všechno dohromady koukat! Nejlepší scény: ve zpovědnici a u pokerového stolu. 100% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, ve které Trinità a Bambino obědvají v restauraci, nebyla předem napsána. Režisér Enzo Barboni jen zvolal “akce“ a Bud Spencer a Terence Hill improvizovali. (Stocki)
  • Po tom, čo sa Trinity (Terence Hill) a Bambino (Bud Spencer) nechali podplatiť Parkerom, vrátili sa do San Jose. Scéna ich návratu ukazuje ako sa nesú na koňoch a niekoľko metrov pred nimi kráča staršia žena v tmavomodrom oblečení. V ďalšom prestrihu, keď ich kamera sníma oveľa bližšie, vidieť, že žena v tmavomodrom oblečení kráča nelogicky za nimi, navyše po pravej strane vidieť muža ako ide na koni, hoci v scéne predtým žiadny iný muž na koni nešiel. (AxelWers)
  • Natáčelo se v Itálii, v oblasti Abruzzo, konkrétně v okolí náhorní planiny Campo Imperatore v provincii L'Aquila. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama