Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Nancy 

všechny recenze uživatele

Úplně náhodou nám pustili a autobuse při cestě do Španělska tento film. Jako malá jsem měla Terence a Buda moc ráda a tak jsem očekávala skvělou akční komedii s fantastickými bojovými choreografiemi. Nakonec se ale nic takového nekonalo. Z pěstních soubojů se přešlo na pistole (i když to se ještě dalo očekávat, když hrají policisty), žádné vtipné hlášky se nekonají a film postupně ztrácí šťávu, až ke konci nudí úplně. Námět, téma i zpracování jsou prostě okoukané. Měla jsem opravdu co dělat, abych neusnula - a to se většinou v autobuse moc nevyspím. Aspoň že Terence a Bud jsou pořád stylově drsní (i když s coltama už to není ono). ()

LukasCL 

všechny recenze uživatele

Slabší film oblíbené dvojky. Doporučuji vyhnout se původnímu dabingu Olivy a Zavřela. Celý film nadabovalo asi tak 5 herců a je úděsné slyšet každých 5 minut jinak kvílejícího Bohdana Tůmu, Miroslava Saice anebo Soběslava Sejka. Láme to uši, nechápu, jak to takhle někdo mohl vypustit do TV. Druhý dabing s Mrkvičkou a Schánilcem je snesitelnější. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních společných filmů mé megaoblíbené dvojice nedopadl bohužel vůbec dobře.Již notně postárlá dvojice začala místo pěstí používat pistole,místo přímočarých rozhodnutí přišlo na řadu přespříliš přemýšlení,skvělé a zábavné dobrodružství a pořádný spád děje byl nahrazen nudou a nezáživným,až moc vážným krimi.Prostě už to není v tomto filmu ta zábavná,rozverná dvojička,ale spíš duo postárlých chlápků,unavených životem a chystajících se na definitivní odchod z výsluní. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Maličko vyčpělé ... Co se dá dělat, "Superpolicajti" nepatří k těm, kteří nestárnou - a jejich kousky už nejsou zdaleka tak úderné ani třeskutě zábavné jako kdysi. Nicméně dobrosrdečná povaha, milá naivita i silné svaly jim zůstaly - a nezdráhají se jít přímo na věc, takže není na škodu si jejich příběh čas od času připomenout. Nostalgické 3* ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

U některých scén se určitě zasmějete, já osobně musím ale tento film sledovat z dabingem české televize. Jinak to není prostě ono. Dva policajti hledají vraha, ale způsoby jak, tak ty už jsou trošku odlišné. Nejlepší scény jsou hned na začátku, myslím ty zvířátka. Vtipná je také scéna s autobusem. Hvězdiček 3*** ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)

Reklama

Reklama