Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jeden z tech slabsich filmu s Budem a Terencem. Je videt, ze uz tu nejsou moc ve forme, takze tu jsou spis prestrelky nez bitky. Ale zase to trosku vyvazuje slusnej pribeh, kterej ale neni nejak zvlast akcni ani komickej a spis je to takova krimi, i kdyz tu samozrejme vtipky jsou. Nicmene, i kdyz uz jsou Bud a Terence krapet starsi, porad jsou sympataci a Terence v klobouku vypada spravne frajersky. Vahal jsem kolik dat hvezdicek, ale i kdyz jsem se nenudil, tak to na vic nez na 3 neni. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tahle legendární dvojka má na svém kontě mnohem lepší kousky, než jsou Superpolicajti z Miami. Možná je to i tím, že jsem film viděl v dabingu a Soběslav Sejk tam daboval minimálně 6 postav, takže to jsem kolikrát tápal, kdo je kdo. Dabing nebrat, tohle byla náhoda, že jsem film viděl zrovna v televizi, takže si ho dám v původním znění a možná hodnocení o hvězdu posunu výš. ()

Reklama

Delfador 

všechny recenze uživatele

Tady se ukazuje, že jen přítomnost Buda a Terence nestačí. Navíc jak se Budovi na klín posadila ta slečna, uvědomil jsem si, že si ho s nějakou ženou vůbec představit nedokážu. Na klukoviny a předvádění se před nějakou slečnou byl vždycky Terence, takže když prostě vidím zestárlého a obtloustlého Buda s ženou na klíně, která chce aby ji pořádně stiskl.... ()

sud 

všechny recenze uživatele

Ač jsem vyslech nic extra kritiku, líbilo se mi to. Pro většinu fanoušků Buda a Terence je to možná sklamání, protože tahle komedie je úplně jiná, než jejich ostatní. Moc se zde nefackuje (vlastně pouze nakonec) a více se střílí. Převládá zde více situační konverzační humor, než krkolomné pády. A já, když jsem od doho nic neočekával, skvěle jsem se bavil. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Chlapci nám trochu zestárli, ale pecky dávájí pořád skvělé. Toto je jediný společný film, který jsem viděl až dnes, v roce 2010. Bohužel to již není ono. Pecky dávájí sice skvělé, ale jen občas (bohudík za skvěle zvládnutou závěrečnou přestřelku-rvačku), vtipy jsou omezeny na minimum, a hudba již taky není to co to bývalo. Ale pořád, jsou tam oba dva, a já proto nemohu jinak, než za plný počet! Jen lituji toho dabingu, ten je strašný :( EXTRÉMNĚ HROZNÉ KOMENTÁŘE (1): Greenpeacak ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)

Reklama

Reklama