Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

otík 

všechny recenze uživatele

Další společná komedie Hilla a Spencera. Tentokrát se tito policisté dostávají jako partneři do Miami a pátrají po zloději a vrahovi, který ukradl 20 milionů dolarů. O nějaké choreografii fackovacích scén se mluvit nedá, moc jich není, spíše se střílí. Ale i tak je zábavy hodně a hodnocení 60 % je hodně dobrých 60 %. ()

Delfador 

všechny recenze uživatele

Tady se ukazuje, že jen přítomnost Buda a Terence nestačí. Navíc jak se Budovi na klín posadila ta slečna, uvědomil jsem si, že si ho s nějakou ženou vůbec představit nedokážu. Na klukoviny a předvádění se před nějakou slečnou byl vždycky Terence, takže když prostě vidím zestárlého a obtloustlého Buda s ženou na klíně, která chce aby ji pořádně stiskl.... ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

U některých scén se určitě zasmějete, já osobně musím ale tento film sledovat z dabingem české televize. Jinak to není prostě ono. Dva policajti hledají vraha, ale způsoby jak, tak ty už jsou trošku odlišné. Nejlepší scény jsou hned na začátku, myslím ty zvířátka. Vtipná je také scéna s autobusem. Hvězdiček 3*** ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá spencer-hillovka. Naivní, prostoduchá, ale bohužel také prosta humoru i typických specerovsko-hillovských mlátiček. Všecho se to navíc nejen odehrává, ale také hraje ještě větším leháro stylem než je u podobných filmů zvykem. Zkreátka, moc jste mě chlapci tentokrát nepotěšili, takže ani já vás moc nepotěším.. slabé ** ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Akoby pokračovanie dvoj výtečníkov. Inak titulky to mali ako zvučka nejakého krimi seriálu z osemdesiatych rokov. Aj to tak vyzeralo. Asi ako dokopy dve časti A-Team alebo TJ Hookera. Spencer a Hill hrajú proste dvoch polišov, ktorí riešia záhadu stratených 20 miliónov dolárov a jednu vraždu. Celkom sa to dalo, ale často som sa tam nudil. Ako podmaz k žehleniu, kde potrebujete mozog odviesť iným smerom, sa to dalo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)

Reklama

Reklama