Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Špionážní komedie plná omylů a záměn patří k těm nejlepším filmům sehrané dvojice. Chvílemi se vydávala za nápaditou variaci na bondovky, chvílemi vypadala jako něco, v čem by se mohl objevit Louis de Funes. Tahounem je tentokrát konverzační humor, kdežto akční scény mi přišly odbyté a tuctové. Zběsilé tempo a spousta nápadů ale udržují vysokou míru zábavnosti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií od Buda Spencera a Terence Hilla. Nebo vlastně s nimi. Jejich setkání je náhodné, ale vede je k tak neskutečnému řetězci událostí, že je to až neuvěřitelné, co všechno scenáristé vymysleli. Dvojice je tradičně zábavná a já jsem se bavil od začátku do konce. Takové komedie se už netočí. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

"Chudák Tim, trvá na svý nevině. - Jo, to je těžký, jeho tchyně zas trvá na tom, že je mrtvá." Spencer a Hill mají nevyzpytatelně široké rozpětí kvality svých filmů, nicméně tohle je rozhodně jedna z těch kvalitnějších spencer-hillovek (policajti z rukama vzhůru, zásahovka s raketometem, zubní operace, nindžové s noži a nunčaky, "chtěl jsem aby to vypadalo realisticky", "Jenom jako! Jenom jako!") Za jejich nejlepší společné dílo stále považuji Dva výtečníky. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Klasika na který sem vyrůstal. Facky, rány, kamený výraz Buda Spencera a nekončící optimismus Terence Hilla. S touhle Italskou dvojkou sem jako malej hltal každej film. S odstupem vim, že to neni to nejdokonalejší co jsem měl možnost vidět, nadruhou stranu to má svý kouzlo a tenhle film je, co si pamatuju, jeden z těch nejlepších.... ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Nebojím se dát všech *****, protože tomu nemám co vytknout. Tenhle snímek s dvojičkou Bud Spencer & Terence Hill beze zbytku splňuje má očekávání, které bych na "jejich" bedra nakladl :) Tady se podobně jako u Jestli se rozzlobíme, budeme zlí také rád a od srdce zasměju, nehledě k tomu, že film má spád, nenudí a ona i zápletka není vůbec špatná. Reakce doktora na 'rekonvalescenci' zmlácených individuí z baru: "To by bylo lehčí udělat z játrové paštiky znovu játra." :-D ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Scény na lodi, kde hlavní hrdinové bojují proti zločinci K1 (Buffy Dee), se natáčely na křižníku přímo během jedné plavby. Přítomni byli i civilní pasažéři. (GreatestFan)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na Floride v USA v lokalitách Miami, Miami Beach a Key Biscayne. (dyfur)

Reklama

Reklama