Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna z tych Spencer/Hilloviek, ktora ma aj zapletku. Tentokrat tu hraju dvojulohu. Napriek svojim dost obmedzenym hereckym schopnostiam dokazali obidve ulohy jasne odlisit a veril som im jak ich klasickych bitkarov, tak zbabelych bohacov, ktory sa nevedia bit. Skoda len, ze temu zameny trochu viac neprepracovali. Dalsou slabinou je maly pocet bitiek. Len dve poriadne velke bitky a ich prevedenie je priemerne jak zabavnostou tak kaskaderskymi kuskami. Uz sa na nasich hrdinoch zacal podpisovat vek a Spencer tu je az prilis vyzraty, takze casto je uplne spoteny. Kladom je nadherne prostredie Brazilie a uz tradicne vydareny ustredny hudobny motiv, ktory sa opakuje do zblaznenia a ja ho zase tyzden nedostanem z hlavy. Dost som vahal medzi troma a styrmi hviezdickami ale kvôli mensiemu poctu bitiek nakoniec davam silne tri hviezdicky. 7/10. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Rio de Janeiro + Spencer a Hill = slušná porce zábavy v exotickém prostředí. Dvojníky považuji ještě spolu se SUDOU A LICHOU, JESTLI SE ROZZLOBÍME... a JDI NA TO za jejich herecký a komediální vrchol. Akorát někomu nemusí sednout český dabing, kdy Jana Schánilce (Bud) a Pavla Trávníčka (Terrence) nahradili jiní dabéři. Ještě bych připoměl chytlavou hudbu od De Engelisů, která se zde táhne v jihoamerickém rytmu samby. Zdá se, že si trochu přibral. Jo možná pár deka. Měl bys zkusit začít běhat, to by bylo dobrý. Jo to bych asi měl. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie s Budem Spencerem a Terencem Hillem, kde si dokonce střihnou dvojroli, což oceňuji hlavně proto, že technicky je to celkem dobře zvládnuté. Humor stojí hodně na tom, jak jsou obě dvojice různorodé, ale primárně na tom, že se oběma hercům daří bez problémů zvládnout obě polohy. Výborné! ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřila, že se při tomto filmu tak pobavím - a po tolika letech. Nesnáším totiž rvačky, nemám ráda primitivní "legraci". Ale kupodivu je to svižný děj bez nudných míst, má spád, je plný překvapení... A smála jsem se a dobře bavila, protože je v tom takových vtipných, neotřelých situací k smíchu hodně. Prostě - klasika. Nakonec jsem, z úcty k této herecké dvojici, na poslední chvíli změnila hodnocení ze zamýšlených tří na čtyři hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií dua Hill/Spencer. Jediné co mi prožitek z filmu kazilo, byl otřesný „přiteplený“ český dabing. Jinak to ovšem byla solidní brazilská jízda, kterou si dosyta užila nejen hlavní dvojka, ale i diváci. Velké množství dobrých hlášek a nezapomenutelných postav (vojáci, šoféři) – to byl velice dobrý základ k natočení dobré komedie. Všudypřítomný humor neztrácel ani na chvíli šťávu, pěkné prostředí, tanečnice i hudba – takže nemám důvod si na nic stěžovat. Jen ten dabing… ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Palácem bratrů Coimbrasových (Terence Hill, Bud Spencer), před nímž čeká shromážděné služebnictvo, je ve skutečnosti maurský hrad Fiocruz na adrese Avenida Brasil 4365 Manguinhos v Rio de Janeiru. (999.9)
  • Film se stal celosvětovým hitem - promítal se ve státech 3 kontinentů - Evropa (Španělsko, Západní Německo, Portugalsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Nizozemí, Švédsko, Maďarsko, Řecko), v Jižní Americe (Kolumbie a Brazílie) a v Asii (Filipíny). (Varan)
  • Auto, kterým duo v obou vtěleních jezdí a které se během filmu několikrát přemalovává, je Rolls-Royce Silver Cloud II. (Stejšn)

Reklama

Reklama