Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych se nějakou záhadou někdy stal milionářem v ohrožení, tak okamžitě ztloustnu, nechám si narůst vousy a naučím se pár znechucených grimas, abych si mohl najmout Buda Spencera jako dvojníka. Můj imaginární bratranec by přitom samozřejmě musel zhubnout a nechat si zmodrat oči, aby i Terence Hill měl práci. Mne tedy rozhodně bavili dvojníci, kteří si evidentně užívali kažení pověsti ohrožených byznysmenů, ale i originály, které měly o svou pověst takový strach, že se rozhodli vrátit do bojové zóny. Dva Spencerové se dvěma Hilly přitom sice nedodali dvojnásobek zábavy, ale k jejich tradiční fackované, uvolněné bezstarostnosti a několika povedeným hláškám jsem se již několikrát vrátil, takže hurá na ně bratranci Coimbrové de la Coronilla y Azevedo. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Bud Spencer a Terence Hill, určitě všechny napadne legendární Westernovské duo a nejenom Westernovské. Ti nejvěrnější fanoušci viděli všechny jeho filmy, ale mě pár stále chybí. Řekl jsem si, že začnu u komedie Dvojníci. Tato komedie je pro mě nezapomenutelná, protože díky tomuto filmu jsem začal sledovat ostatní filmy tohoto legendárního dua a začal jsem mít povědomí o tomhle legendárním duu. Děj je povedenej a dobře napsanej. Postavy jsou zajímavý. Herci jsou božští v téhle dvouroli. Soundtrack je taky skvělej. Záporák je takej směšnej, ale bylo to takový šmrnc pro film. Humor je na opravdu skvělé úrovni, není se čemu divit, když v tomhle filmu hraje tohle legendární duo. Nechť je Budu Spencerovi Zem lehká, nebudeš nikdy zapomenut. 10/10 Opravdu kvalitní komedie jako každá jiná s tímto legendárním duem. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Také Dvojníci sehrály v mém filmovém životě poměrně dlouho epizodu, staly se totiž po několikanásobném puštění a usnutí filmem, který jsem měl zkrátka doma zakázaný :-) Jedná se o typickou S-T komedii se spoustou nepovedených myšlenek, vitpů a scének. Prostě hubenej a tlustej zase každému namlátí, a koho by náhodou netrefili, ten si na jejich nastavenou pěst sám a radostně naběhne. Kdysi se to dalo, ale už je toho moc. Za zmínku stojí i dabing, dělaný tentokrát pro VHSky na začátku 90´s. V hlavních rolích Rudolf Jelínek (3/5) a Láďa Mrkvička (4,5/5). ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Vím, že SaH nebyli nikdy obdivuhodní herci, ale každému z nich tahle dvojrole opravdu sedla. Myslím, že recept "strčte dva maníky do prostředí, ve kterém nikdy nebyli" jim jde nejlépe. TEN FAKT, DRAHÝ BRATRANČE, ŽE SI NECHÁVÁ ŘÍKAT TANGO V ZEMI SAMBY NÁM NAPOVÍDAÁ, ŽE MÁME CO DĚLAT S TOTÁLNÍM IDIOTEM :-) ()

kolotroch 

všechny recenze uživatele

Pre mna jednoznacne najlepsia komedia tejto filmovej dvojice. Ako tradicne neohrozeni, ako tradicne ti ostatni vyzneju ako vrchol neschopnosti a ako tradicne som sa rehotal od zaciatku az do konca. Najlepsie sceny a hlasky z filmu: Spolocny obed. Spencerova otazka soferovi limuziny po tom ako mu oznamil, ze bude soferovat: "Ty tady zustavas?" Scena s cesanim brady :-D. Scena s cvokarom a ani nahodou nezhypnotizovanym Spencerom :-). A jasne, zaverecna bitka :-). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy hlavní hrdinové navštíví fotbalové utkání, sedí mezi fanoušky klubu Vasco da Gama. (činta)
  • Film se stal celosvětovým hitem - promítal se ve státech 3 kontinentů - Evropa (Španělsko, Západní Německo, Portugalsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Nizozemí, Švédsko, Maďarsko, Řecko), v Jižní Americe (Kolumbie a Brazílie) a v Asii (Filipíny). (Varan)
  • Palácem bratrů Coimbrasových (Terence Hill, Bud Spencer), před nímž čeká shromážděné služebnictvo, je ve skutečnosti maurský hrad Fiocruz na adrese Avenida Brasil 4365 Manguinhos v Rio de Janeiru. (999.9)

Reklama

Reklama