Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpovedenějších komedií s touto dvojicí. Moje typické hodnocení pro Spencer/Hill snímky: ... Ale ať by byli zasazeni do jakéhokoliv prostředí, tu pohodu, ten nevtíravý humor si nesou s sebou. Svým vztahem vždycky pohladí na duši, dlouho mě to učilo o přátelství. Ostudně musím říct - lhostejno jaká zápletka. Úžasné to bylo téměř vždy. Terence Hill a Bud Spencer si prostě sedí, jakési herecké spřízněné duše. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřila, že se při tomto filmu tak pobavím - a po tolika letech. Nesnáším totiž rvačky, nemám ráda primitivní "legraci". Ale kupodivu je to svižný děj bez nudných míst, má spád, je plný překvapení... A smála jsem se a dobře bavila, protože je v tom takových vtipných, neotřelých situací k smíchu hodně. Prostě - klasika. Nakonec jsem, z úcty k této herecké dvojici, na poslední chvíli změnila hodnocení ze zamýšlených tří na čtyři hvězdy. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsia perfektna talianska blazniva komedia dua Spencer -- Hill je film Non C´e due senza Quattro. Tentokrat v ulohe dvojnikov. Spencer uz nie je za hromotlka, ktory znudenym vyrazom rozdava facky na vsetky strany, ale za Antonia Coa Coimbru della Coronilla y Azevedo, a to iste plati o Hillovi. Scenar je na ich pomery kvalitny, k tomu vyborna rezia Enza Barboniho, vyborne hlasky a fackovacky, ako je u nich zvykom. Zaverecna bitka bol cisty masaker. 100 % ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s Budem Spencerem a Terencem Hillem. Možná proto, že jich v něm je dvakrát více než obvykle. Dvojníci jsou plní neodolatelného a často velice dobře vypointovaného humoru, pánové si dvojroli očividně vychutnali (obzvlášť Bud Spencer v závěrečné rvačce, když se coby milionář bojí rozdávat své typické údery). A ta návyková ústřední melodie, které se nemůžu zbavit... Super. "Odvezte nás na letiště, pak se vraťte sem a odvezte nás domů." ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Hill a Spencer tentokrát museli ztvárnit dvě rozdílné povahy. Kromě svých obvyklých rolí sebejistých chlápků, co nejdou pro ránu daleko, hrají i jejich naprosté protiklady - přecitlivělé a bojácné milionáře. Bitky a hlášky jsou (nepřekvapivě) skvělé. ("Dostanu se přímo k věci, pane Vonder." - "Jo, ten milion.") ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Film se stal celosvětovým hitem - promítal se ve státech 3 kontinentů - Evropa (Španělsko, Západní Německo, Portugalsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Nizozemí, Švédsko, Maďarsko, Řecko), v Jižní Americe (Kolumbie a Brazílie) a v Asii (Filipíny). (Varan)
  • Mimo Itálie se natáčelo v Brazílii v Riu de Janeiru. (Varan)
  • Během rvačky s falešnými policisty měl Eliot (Terence Hill) ukrást klíče od policejního vozu (Chevrolet Opala z roku 1980). To je vyloučeno, protože na předním sedadle vůbec nebyl a zadní sedadlo je odděleno bezpečnostní mřížkou s malými oky. (ČSFD)

Reklama

Reklama