Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Noc čo noc vysiela moderátorka Béatrice Dalleová v madridskom rozhlase svoju talk-show, kam jej pravidelne volá veľa ľudí, aby sa jej zverili so svojimi radosťami i starosťami. Dnešná noc však všetko zmenila - z ničoho nič jej totiž zatelefonoval do priameho vysielania sériový vrah, ktorý sebavedome tvrdí, že ani nie do hodiny zomrie jeho ďalšia obeť. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

mokki5 

všechny recenze uživatele

Protože mám rád Buda Spencera a dokonce i mi víc pasuje v těch vážnějších rolích než v těch komických, tak jsem ze zvědavosti na to juknul, i když mě zdejší hodnocení a komentáře naznačovali že to asi nebude nic světového. Inu, do jisté míry to tak je. Buda je tu málo a zápletka je dosti rutinní, navíc záporák se nám tu představí v podstatě hned takže je to takové zklamání že divák vlastně nemusí přemýšlet kdo je padouch což já u takovýchto filmů docela rád. Ale padouch je zase správně nevypočítatelný a těch pár vražd je celkem slušně dobře udělaných. V podstatě je to béčko na které se snadno zapomíná ale když už tak to úplně neurazí ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ Plus = 28.1.2011, réžia slovenského znenia = EDUARD GREČNER (Agentúra EKA pre JOJ 200?) - BUD SPENCERa dabuje JOZEF ŠIMONOVIČ (31.1.2011) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Při projíždění filmografie mého oblíbence Buda Spencera, jsem narazil i na tento španělsko-francouzský hororový thriller o vychytralém a bezcitném sériovém vrahovi. Bohužel se jedná spíše jen o thriller a hlavně Bud Spencer tu hraje dost vedlejší roli. I tak si ale nemyslím, že by šlo o vyloženě špatný film. Zpočátku se jeho tvůrcům podařilo navodit docela zajímavou atmosféru, jenomže společně s ní udělali jednu zásadní chybu. Identita vraha je nám vyzrazena hned po několika minutách a pak už divák jen sleduje, jak si hraje se všemi okolo sebe, jestli bude chycen a to může být pro spoustu lidí dost nuda. Pár mrtvých tu je, jednotlivé vraždy však nejsou nějak moc nápadité a tak se člověk spíš soustředí na vztahy mezi jednotlivými postavami a jejich postupné proplétání. Najde se zde i několik rádoby pokusů o dramatické zvraty, ale ani to moc nefungovalo. Dočkáme se i „milostného trojúhelníku“, kdy jsem se musel chytat za hlavu, jak jsou některé ženské blbé a hlavně slepé. U moderátorky to ještě chápu – ta byla schopná pro informace a slávu udělat cokoliv, no soudkyně si spíš léčila mindrák ze zpackaného života. Nadoraz však jako celek postrádal více silných momentů. 40% ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Přímočará a zcela bezcenná fraška, která se dá zcela jednoznačně zařadit do absurdního podprůměru celé kinematografie. Deset minut a dojdou síly . - 1/10 - ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama