Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer je má srdcová záležitost již z dob mého mládí. Dodneška mám moc rád jak jeho filmy s Terencem Hillem, tak i jeho sólové projekty, které zkrátka nestárnou a i po těch letech mě pokaždé pobaví. Ukázkovým příkladem je právě Banánový Joe. Jednoduchá komedie, která stojí a padá na fantastickém Budu Spencerovi, kterému role dobráckého vesničana sedla jako ulitá. Snímek je přímo napěchován výbornými humornými scénami, ani na vteřinu nenudí, dojde i na nějaké ty pěstní souboje, Bud Spencer často pobaví jen svou přítomností na place. Líbila se mi i příjemně uvolněná atmosféra, sympatická hudba, také některé vedlejší postavy se zde moc povedly. Banánový Joe patří mezi mé nejoblíbenější filmy s Budem Spencerem v hlavní roli, vynikající komedie, která prostě nemá chybu. 10/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nikdy nevylézám z lodi....... Všiml jsem si, že Bud Spencer musí mít v každém příběhu kolem sebe nějaké děti. Tady má dvacet fakanů. Banánový Joe je americký buran žijící na jednom ostrově plném banánů, Banány jsou jeho celoživotní zdroj peněz. Ale až do dne, kdy se ukáže někdo mocnější a chce z ostrova udělat továrnu na banány. Tady začínají potíže. Ale Banánový buran se jen tak nedá. CITÁT - Tohle se mi nelíbí....... Mě se to líbilo. Směs italské akční komedie mi sedla. Banány hýbou světem....... ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer v obleku, v uniformě, ve vězeňském i jako prostý převozník banánů na své loďce, na které vozí banány v malého ostrova, kde žije a s ním jeho 20 dětí. Akorát že na převoz banánů teď potřebuje licenci. Ale k licenci potřebuje průkaz totožnosti. Ten nemá, tak potřebuje rodný list a ten taky nemá. Tak se setkává s civilizací, s byrokracií a úředním šimlem. A navíc je tu místní padouch Torcillo, který chce ovládnout trh s banány a navíc na ostrůvku postavit kasino. Zábavné, akorát tu chybí pořádná kolektivní mlátička a fackovačka. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Srdečný hromotluk bez identity s vůní tropického sexu je nucen navštívit civilizaci a okusit hrůzu birokracie, mafiánských praktik spolu s vojenským drilem. I bez věrného společníka Terence se to dá zvládnout nad věcí a se spoustou srandovních situací. A teď si jdu dát ten banán, co mi vysí ve špajzu..65% ()

Honyaa 

všechny recenze uživatele

Komedie s Budem mám rád. Pohodový příběh, jedna písnička doprovázející celý příběh, pořádné „bitky“ smích také nechybí. Zde se příběh točí okolo banánového ostrova, na kterém velí Joe (Bud Spencer). To by nebylo jen tak, aby mu to ovšem prošlo bez povšimnutí bohatých obchodníků, kteří dostali chuť zrovna na banán. 3 hvězdy ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)
  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)

Reklama

Reklama