Reklama

Reklama

VOD (1)

Šerif Hall (Bud Spencer) je obľúbený pre svoju láskavosť a ústretovosť. Na jednej z obhliadok mesta stretne malého podivného chlapca, ktorý tvrdí, že pochádza z vesmíru. Šerif sa snaží zistiť jeho meno a vrátiť ho rodičom. To sa mu ale nepodarí, pretože chlapec stále tvrdí, že sa volá H7-25 a pochádza z cudzej planéty. Zároveň sa ho pokúša presvedčiť svojimi mimoriadnymi schopnosťami a mimozemskou technikou. Šerif mu postupne začína veriť a stane sa jeho priateľom. O chlapcovi sa však dozvedá aj armáda, ktorá s ním má svoje vlastné plány. Chlapca unesú a šerifovi nezostáva nič iné, len oslobodiť malého mimozemšťana z vojenskej základne, aby si ho mohol včas vyzdvihnúť jeho otec, ktorý sa už blíži k Zemi z vesmíru. (TV JOJ)

(více)

Recenze (59)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Další střípek do skládačky mého dětství. Takže, moje hodnocení je silně ovlivněno velkou dávkou nostalgie, přestože je to taková blbůstka. Šerif byl velmi sympatický chlápek, kterého si oblíbil malý mimozemšťánek, ale řekněte mi, kdy nebyl Bud Spencer sympaťák. Takový film ani neexistuje. Armáda, která chtěla získat malého chlapce, byla vážně trapná. Však je Bud taky pěkně spacifikoval. O hudební doprovod se postarala dvojice Guido a Maurizio De Angelis. Jejich jména vám asi nic neřeknou, ale filmy ano. Stačí jmenovat pouze jeden a budete hned vědět o koho jde, JESTLI SE ROZZLOBÍME, BUDEME ZLÍ. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Čekal jsem více. Slibný děj, ale tvůrci nedokázali využít potenciál. Toho mimozemšťana měli ztvárnit úplně jinak a ne jen, že to bude obyčejný malý kluk, který bude mít nějaké zařízení (paprsek), kterým bude dělat neobyčejné věci. Mohli si také spustit Spencerovské bitky, kdy Bud všechny zmlátí a nikomu se nic nestane, ale Bud je jako vždy vítěz. Možná mé hodnocení je ovlivněno také tím, že tento film jsem neviděl v dětství, ale až teď v mé pokročilé dospělosti. Třeba se někdy podívám i na 2. díl. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je krásně vidět jak funguje nostalgie a jak si postupně človek idealizuje veci dávno minulé. Ti co videli šerifa v detství hodnotí hodně vysoko. Ti co si jej pustili poprvé při současné DVD premiéře tohoto snímku na českem trhu jsou zklamáni. Mezi ně patřím já. Nula procent Buda Spencera a jeho bitek. Nula procent honiček jen jeden otravný malý capart s umělohmotným zázračným "paprskometem" a lehký nádech komedií 70tých let. To je bohužel vše. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s ostatními, že tato komedie má hodně průměrnou úroveň. Přece jenom Bud Spencer hrál v mnoha lepších filmech. Nicméně tenhle kousek bych zaškatulkoval hlavně do „rodinné scifi/komedie“, která neurazí, menší publikum se pobaví a ti starší zasmějí akčním scénám. Na druhou stranu je však potřeba říci, že místy tomu dost chyběla šťáva, která trochu uspávala. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

"Spencerhillovky" jsem miloval odjakživa a budu je mít rád asi až do smrti,ovšem s jejich solovými kariérami už to tak slavné není.Šerif a mimozemšťan je z podobného soudku.Spencer je výborný a jeho facáky mi opět trhali bránici,ale zdaleka to není ono.Jde sice o oddychovku a v jádru je to i docela miloučký film,jen mám obavy,jestli tento můj komentář nepramení spíš jen z nostalgie,než z férového pohledu.Jinak bych totiž musel konstatovat,že Šerif a mimozemšťan je blbůstka pro děti z mateřské školy na sobotní dopoledne.Opravdu nablbloučký děj zde skutečně nezachrání nic,ani ona jeho miloučkost a pohodička.Každopádně,opět díky výborné kýčovité ústřední melodii,roztomilému chlapeckému herci a především pak díky samotnému Budovi řadím Šerifa mezi jeho lepší "bezparťákové" filmy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Všechny scény, kde se poprvé setkali šerif (Bud Spencer) a H7-25, se natáčely v Six Flags Over Georgia. (Jan.Kanak)
  • Po úspěchu filmu E.T. Mimozemšťan (1982) a dějové podobnosti obou filmů, se tento film začal začal uvádět pod alternativním názvem „E.T. and the Sheriff“. (Jan.Kanak)
  • Film se odehrává a také byl natočen ve městě Newnan ve státě Georgia, USA. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama