Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně to nepřišlo až tak zlé. Jasně, je to pořád blbost a se sérií to nemá nic společného až na hlavní postavu, ale je to takový příjemný rodinný film, kde sem tam dojde i na nějaké to bojové umění, anebo na něco, co se tak alespoň tváří. Ze všeho nejvíce to ale připomíná "Karate Kid". ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se tahle série mohla dožít pěti dílů. První byl ještě fajn béčko, ale poslední pětka je vyloženě fail.Příběh tupej, hudební doprovod tupej, boj tupej, scénář nepřišel, všechno tupý. Krásný příklad je scéna, kdy ten harant myslí, že mu zabili toho vidláka, a chodí po Venezuele a za smutných tonů harmoniky se snaží vyměnit nějakej gameboy za informaci, jak se dostat na americkou ambasádu. V poslední vteřině ho ten mrtvej vidlák zachrání přes useknutym prstíčkem a pak za zvuku nějakýho kankánu jak z grotesky utíkají před 150 nasranýma Venezualcema, který je chtěj zabít, protože jim ukradli kolo...twl ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tento film se měl v originále jmenovat american Ninja & Son. Trapnost dostoupila vrcholu a to je zřejmě důvod, proč tohle navždy zůstane poslední částí Amerického ninji. Neboť je nepředstavitelné, že by kdy mohl být natočen trapnější díl. Zvláštnost? Většina herců se svým umem buď ztvrdne na jednom místě a nebo se film od filmu lepší. Bradley dokázal opak, je herecky film od filmu horší a horší. Nechce se mi věřit, že je to ten samý herec z trojky. Ještě že je to občas fakt směšné a pobaví to. Chtěl bych být synem ninji, abych se taky během dopoledne naučil všechna tajemství bojového umění a během pár vteřin se naučil řídit menší dopravní letadlo... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Akce 1/10/// +Pat Morita (co ten tu dělá?) a David Bradley, záporáci, občas hudba -úplně nesmyslné bojové scény, vypadají naprosto amatérky a trapně/// Tak tohle bylo zoufalé a to jsem ještě ani třetí a čtvrtý díl neviděl. Možná kdyby mi bylo deset, ale takhle. A navíc ten kluk je na facku./// Celkem 25%/// ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jsou dva druhy špatných filmů... jeden je špatný a druhý je tak špatný, že to leze na nervy. Tohle je první varianta, takže se to dalo ješte jakž takž dokoukat, ale příběh, boje, chování postav spíš k smíchu. Vzal jsem si z tohoto filmu ponaučení: když vykopnete párkrát do vzduchu při východu slunce a budete přitom mávat pomalu rukama, tak z vás bude super extra silný ninja! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Kapesní konzole, na které Hiro (Lee Reyes) hraje, je Sega Game Gear s barevným displejem, vyráběná od roku 1989. (ajaxx)
  • V čase 01:36:44, kdy padá letadlo, je zřetelně vidět, že Viper v podání Jamese Lewa je nahrazen kaskadérem. (Arnyfe)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Římě v Itálii. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno