Reklama

Reklama

Jesus Christ Superstar live

(divadelní záznam)
  • Velká Británie Jesus Christ Superstar Live Arena Tour
Trailer

Obsahy(1)

Rocková klasika Jesus Christ Superstar autorů Tima Ricea a Andrewa Lloyda Webbera se vrací ke svým kořenům ve fantastickém představení natočeném ve Velké Británii v průběhu Live Arena Tour. Skvělé herecké obsazení nabízí Tima Minchina v roli Jidáše Iškariotského, Melanii C jako Máří Magdalénu, Chrise Moylese jako Heroda a Bena Forstera v roli Ježíše Krista. Proslulé písně, mezi kterými nechybí Co na tom je tak zlého (I Don’t Know How to Love Him), V zahradě getsemanské (Gethsemane), Jak ze sna procitám (Heaven on Their Minds), Vše je tak, jak má být (Everything’s Alright), Song krále Heroda (King Herod’s Song) a Superstar zazní ve strhujícím a moderním podání. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

0sanny0 

všechny recenze uživatele

Za nedlouho se tu stejně jako u zbylých verzí tohoto muzikálu strhne diskuze srovnání jednotlivých vystoupení. Cílem mého komentáře není vyzvihovat a upřednostňovat tuto verzi oproti ostatním. Ikdyž uznávám, že je mi díky modernímu pojetí o poznání bližší. Nechci ani nijak shazovat pěvěcké obsazení. Ostatně k tomu ani není důvod. Vy, co si tu chcete "rejpnout", že někdo z obsazených byl někde "podtónem", tak si, prosím, uvědomte, že zpěv není upraven ze studia jak jsme tomu v dnešní dobbě zvyklí. Pilát vyslíchající Ježíše při raní rozcvičce s osobním trenérem, Herodes se rozhoduje o pravdivosti veřejného mínění sms hlasováním v jeho talk-show, ale tak, proč by ne? Určitě se najde mnoho příznivců, kterým se toto odvážné pojetí již tak známého příběhu bude líbit a já s hrdostí přiznávám, že patřím mezi ně! ()

Silnica 

všechny recenze uživatele

úterý 22:30 - "Mel C ze Spice Girls jako Máří Magdálena? hah to si kousek pustíme...", středa 0:40 - brada dolů, ústa dokořán, adrenalin jako po živém koncertě....fantastický divadelní záznam moderního pojetí klasiky, skvělý obraz, zvuk, celkové nasnímání a střih divadelního představení...tolik nápadů, opět (jako v každém zpracování) charismatický a dokonalý Jidáš...ano, ano, Bárta, Stříhavka, Basiková, ALE tohle je opravdu perla!!! ()

Reklama

AdaMM 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšenej. Samá pozitivní překvapení: herecké i zpěvácké výkony, scéna, napětí, živá skupina - všechno to sedlo. Ježíš nebyl moula, vynikající Pilát, super Ananiáš a Mel C jako Máří Magdalena úžasná. Snad jen Kaifáš mi přišel lehce slabší. Ale to je jen taková mini-šmouha, nic neměnící na celkovém super zážitku. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Děsné. Dredatí Jidáš (navíc s deppovským ksichtem) a Spice Magdalena? Ježíš, co vypadá jako mladší Bardem, díky čemuž jeho charizma atakuje záporné hodnoty? Ne, prosím, ne!!! Bizarní kombinace Pirátů z Karibiku a křížníkopotěmkinovských schodů fakt za srdce nechytne. Zlatí hipíci!!! Dva body za živou hudbu a za závěrečné setkání s ALW. ()

Isuzu 

všechny recenze uživatele

Ok, tak aj ja nebudem porovnavat jednotlive verzie, len napisem, ze to bolo skvele! Velmi sa mi pacilo celkove prevedenie, kulisy, premietanie v pozadi a prekvapila ma Melanie C ako Maria Magdalena, to by som od byvalej Spice girl necakala :). A predstavitel Krista bol zvoleny rovnako dobre, aspon mne bol velmi sympaticky, rovnako aj Judas, akurat ten sem tam spieval tak "rockovo falosne", ale v konecnom dosledku mi to nevadilo. Pilat trosku vela pluval, ale chapem, prezival to :D. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama