Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

czkrikri 

všechny recenze uživatele

Super komedie zajimavě míchnutá s rodinným dramatem. Spousta nečekaných zvratů včetně konce. Výkon Eugenio Debeze je neotřelý a hodně vlastní bez nějakého velkého přehrávání. Začátek je dost divoký, ale po přesunu do LA se film dostává do velice příjemné roviny. Na mexický film se nedá říct jinak než klobouk dolů. Jsem rád, že i mimo hollywoodské škváry vznikají takto kvalitní komedie, u kterých se člověk od srdce zasměje a stejně tak upustí i nějakou tu slzu. Super volba na nedělní večer. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Eugenio Derbez je pro mě po několika komediích jistota osobitého, ale dobrého humoru. A přiznám se…vůbec jsem netušil, že je tvůrcem myšlenky, kterou o tři roky zfilmovali Francouzi ve filmu I dva jsou rodina. A i když na mě evropský komediální standard působí líp, tak ani u této komedie jsem se rozhodně nenudil. Upřímně mě to příjemně překvapilo. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5,5miliónaTržby USA $44,467,206Tržby Celosvetovo $100,486,616Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,068,334Tržby za predaj DVD v USA $5,195,179║ úvod bol dosť krkolomný a hlavný herec bol spočiatku dosť odpudiví aj výzorom aj správaním, potom sa to rozbehne v roztomilú komédiu a na záver nechýbajú ani emócie /65%/ ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mne mile překvapil. Je to film, který ale vyžaduje dospělého diváka. Dospělého citově. Hlavně ne umachrovaného cynika... Netuším, kde někteří viděli ve filmu v první půlce crazy komedii. Film je drama od samého začátku. To, že se objeví pár vtipných okamžiků... To je prostě život a komedii to z něj ještě nedělá. To, že se časem vtip vytratí, vyplynulo jednoduše z vývoje situace. Na mne film působil vyváženě, akorát prostě k závěru gradoval, což by správně vyprávěný příběh měl dělat. _________________________________________________________________Zdejší pisatele komentářů bych poprosil, že když už píší spoilery, ať to na úvod svého komentáře uvedou. Bývalo to tady dobrým zvykem. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

V srpnu jsem viděl na palubě žlutého autobusu regiojetu tu to mexickou komedii a na jejím konci jsem brečel. Nebylo to smíchy a nebojím se to přiznat. Valentin Bravo je sice tak trochu looser, ale má velké srdce, nakonec je i sympaťák. Nebojte se vlka a strachu ksa (kša) ksa (kša). Sice nejde o veledílo, nicméně způsobené emoce se počítají. P.S. Je zajímavé jak se Julie ve advokátní kanceláři Newmann, Newmann , Newmann a Newmann rychlé vypracovala, že by se její přítelkyně taky jménovala Newmann? ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno