Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před patnácti lety bylo zavražděno deset žen. Pachatel nebyl nikdy dopaden, ale nyní se objevil Lee Doo Suk se svou knihou "Já jsem vrah", ve které se k těmto vraždám přiznává. Z knihy se stává bestseller. Ale detektiv Choi Hyung Gu, který před dvěma roky vraha málem dopadl a na kterého mu zbyla dokonce památka v podobě jizvy na tváři, nevěří, že Doo Suk je pravý vrah. (andiek05)

(více)

Recenze (64)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že se vrhnu na korejské, akční thrillery. Netušil jsem, že mě tak dostanou a tenhle není výjimkou. Napínavý snímek od začátku do konce. Výborný příběh plný neskutečných zvratů a infarktových okamžiků. Posledních 30 minut mi bylo srdce tak rychle, že jsem měl strach o své zdraví. Takové napětí jsem dlouho nezažil. Nesmírná spokojenost. Akce je stoprocentní, herci také, celkově se jedná také o dokonalé odvyprávěný snímek. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Slušný výrazně odlehčený akční krimi-thriller, jehož hlavním problémem je nejednoznačnost žánru, kterým se chce ubírat. Vše začíná jako temný thriller o pátrání po sériovém vrahovi, ale do toho se přidá pár scén a zejména postav, které působí i značně komediálně, odlehčeně a místo ojedinělých komorních akčních scén nám tvůrci servírují divokou akční hollywoodskou zábavu se spoustou cool záběrů, takže výsledkem je značně pestrý mix, který nabízí od všeho trochu. Rozhodně se nejedná o film ve stylu I saw the devil nebo No mercy. ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Chytře napsaný snímek, kterej v poslední 20 minutách svojí jedinečnost scénáře lehce uzemnil, nechci úplně rozvádět kvůli spoilerům. Občasně komediální dialogy mi tam taky úplně nesedly. Jedna postava, která mě svojí vizáží zaujala najednou zmizela ze scénáře. Ale jinak je to fakt pecka! Kterou všem můžu doporučit, nepředvídatelný průběh s velmi vychytralými zvraty! U kterých si jenom řeknete "jako fakt?" a potom se na vás vybalí další a už to z vašeho pohledu končí jenom větou "to si ze mě děláš prdel, ne???". Celá ta motanice okolo novinářů se mi neskutečně líbila, taktéž scéna ve studiu, které měla celou zápletku rozuzlit.  Bohužel po zhlédnutí I Saw The Devil a The Chaser nemůžu dát plné hodnocení, leč oba dva zmíněné jsou režii a scénářem okolo podobného tématu o stupeň lepší. Hodně silné čtyři si ale zaslouží. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Chcelo to byť temným thrillerom typu Sedm. V najlepších momentoch to išlo cestou škandinávskych detektívok. Tých s dobrou a prekvapivou pointou. Bohužiaľ všetku úspešnú kreativitu scenáristu zabili túžby po auto-moto akcii. Popieranie fyzikálnych zákonov, nedoladené počítačové triky a ich celkové až komediálne-Jackie Chan ladenie robili z detektívky lacný popcorn. Navyše sa miestami vyskytujú až nevhodne odľahčené scénky. V správnych rukách sa dal potenciál zápletky zúročiť oveľa lepšie. Mohlo sa kľudne hovoriť o novom "Oldboyovi". ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Dejovo prekombinované, štýlovo preplácané. Do toho všetkého nezameniteľný trademark juhokórejských filmov: vyrevujúci herci. Nie že by svoje požiadavky a túžby niekedy artikulovali s kľudom. Nie, oni musia v drvivej väčšine prípadov revať ako zmyslov zbavení. A keď aj nie, tak v rámci normálneho dialógu aspoň raz prejdú k vreskotu, jakotu alebo škrekotu. Inak by to ani nebol normálny filmový rozhovor v kórejskom filme. Ak by šlo o zaujímavú kriminálku, tak by som to prehltol. Ak však ide o filmovú tortu uvarenú psíkom a mačičkou, do ktorej dali všetko, čo im vo filme chutí, tak to pokrikovanie bolo veľmi navyše. Toto už druhýkrát nechcem ani z rýchlika. Dovi, dopi a dopo. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama