Reklama

Reklama

Detektivka Hazel Micallef (Susan Sarandon) si poklidně žije ve společnosti své matky (Ellen Burstyn), utišujících léků a alkoholu. Brutální vražda v sousedství ale jejím nerušeným životem pořádně zatřese. S pomocí svého kolegy (Gil Bellows) a policejního nováčka (Topher Grace) odhaluje sérii podobných vražd, ke kterým došlo v celé zemi. Když místní kněz (Donald Sutherland) naznačí možnou spojitost s dávným rituálem, Hazel své pátrání zaměří na náboženského fanatika, kterého k činům žene smrtící vnitřní hlas. Film na motivy románu Ingera Ashe Wolfea nabízí výpravu do temné krajiny víry a strachu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Streeper 

všechny recenze uživatele

První hodina filmu je takové to seznamování s postavami, s oběťmi a vrahem samotným. Postupně se dostáváme k cíli, což nezní tak špatně, jen kdyby to nebylo tak zbytečné zdlouhavé a tím tak hrozně nudné. Ovšem velký zvrat nastává v posledních 43 minutách, kde se konečně děje nějaká akce, ale zbytek filmu to prostě nezachrání. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Náboženských thrilleru či kriminálek už jsem viděl víc a tento zrovna k povedeným podle mě nepatří...Je tu padouch (co vlastně tak úplně špatný není...) a dělá klasicky činy ve jménu bible aby povstal jeho zesnulý bratr.Do toho je tu sympatická Susan Sarandon,která je dobrá v každé roli,ale toto je prostě film,kde je toho opravdu hodně nedotaženého a myslím,že by se z toho dalo udělat rozhodně temnější dílo než takto plytký film a tím pádem zapadne i její role.A ten konec má přesvědčit ateisty k víře...???To snad ne,protože ty nad tím leda tak zakroutí hlavou.No souhrnně musím film ohodnotit maximálně 55-60% a tři hvězdy. ()

Reklama

joelly01 

všechny recenze uživatele

Asi jsem mela az prilis velka ocekavani, ale tohle me opravdu nejak extra nebavilo. Ano, existuje spousta horsich filmu, o tom zadna, ale na tenhle jsem se extra tesila. Nadprumerni herci a fakt dobry pribeh. A ja pak u toho sedim a zivam, obcas na chvilku zadrimnu.. Tohle mohlo byt opravdu mnohem lepsi! Jsem zklamana. Nestastna. Chtela bych dat vic hvezdicek, zvysit rejtyng, ale nejde to, opravdu nejde. Sorry Zuzko. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Mně to celkem překvapilo . Susan jako vždy výborná , Donald S. se tam nějak nehodil a hlavní hrdina - dobrý týpek . Nečekaný závěr a to překvapivý , vše podtrhnul , myslím s tou Susan . No a úplný závěr , také dobré , teda s tou postelí . CHristopher je týpek jak víno a navíc má parádní příjmení . Asi se umí plavit na voru . . . .. Jak říkám , mne to zaujalo a to filmům nerozumím ,, jsou zde jiní odborníci na slovo vzati . . . . . i vzatí . A já dám čtyři , atˇ to pára tlačíííí . . . . . . ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rutina, za kterou by se mělo trestat. Samotný policista s osobním démonem a sériový zabiják s kebulí zblázněnou Biblí už tu byli tolikrát, až to hezké není a když se k tomu přidá typicky kanadské televizní zpracování se všemi neduhy, co k dané tématice patří, nezbývá než bezmocně rozhodit rukama a ptát se "cui bono"? Alespoň že Susan Sarandon pořád umí, ale ničím jiným a ani nikým jiným tahle nuda příliš neupoutá. 30% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Na Novém Zélandu dostal film rating R-16 za grafické násilí. (Terva)
  • V čase 1 hodina a 5 minut jde na letišti proti policistovi turista v kraťasech a tričku, ač se děj odehrává na konci zimy. (JerryPilsen)
  • Příběh je natočen podle stejnojmenného románu, který napsal Michael Redhill. Publikoval ho však pod pseudonymem Inger Ash Wolfe. (Terva)

Reklama

Reklama