Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Puyi 

všechny recenze uživatele

Ano, spojení romantické komedie a drama není v tomto případě bohužel uplně ideální, ikdyž mi to začalo vadit až ke konci filmu. Jinak jeho celkový průběh se mi líbil, ale nějaký velký zázrak to zase nebyl...;) Herci byli obstojní - Audrey se mi líbila snad už jako vždy...:) Jednu chvíli jsem uvažoval i 4*, ale kvůli závěru, který mi bohužel tak torchu zkazil celkový dojem z filmu, dávám 3. :) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem do čeho jdu, proto jsem byla velmi mile překvapena, že se z filmu vyklubal celkem dobrý stalkerský psychothriller ;-) Film je rozseknut na dvě části - první nám ukazuje verzi "má mě rád", druhá tu "nemá mě rád" - a obě byly velmi působivě pojaté :-) Na francouzský film, hodně dobrý! :-) ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Originálne, napínavé, dramatické aj romantické. Proste skvelý film, ktorý majstrovsky spája niekoľko žánrov. Pred jeho pozeraním odporúčam nečítať absolútne žiadne texty vzťahujúce sa k deju a pustiť sa do toho len tak, "načisto". Výborné herecké výkony, atmosféra hustá ako med a konečné pointy ma dostali. Odo mňa si tento film 5* zaslúži. Bohužiaľ má jednu nevýhodu - naplno si ho vychutnáte iba prvý raz... ()

Yomega 

všechny recenze uživatele

Kdyby film skončil o 20 minut dříve scénou v sanitce, kde Angélique chytla Loica za ruku, bylo by to skoro na pět. Takhle mě konec přišel lehce překombinovaný. I když závěrečná scéna s překvapením za skříní je skvělá, přece jenom mě posledních 20 minutek trošku kazí zážitek z jinak výborného filmu. Ovšem to je v podstatě jediná výtka kterou mám. Bavil jsem se znamenitě a Audreyta je prostě úžasná. Když se usměje, vypadá jako nejhodnější člověk na světě, ale pohled když viděla jak Loic říká své ženě „miluji tě“ naznačuje, že v jejích temných očích se skrývá něco jiného než dobrosrdečnost.Na ní stojí tento film85% ()

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Audrey Tautou zbožňuji a právě její jméno bylo tím, co mě v televizním programu zaujalo. Kdyby ovšem nebylo mého kamaráda, na film bych zapomněla a komentář bych teď nepsala... Začnu tím, že Francie zde byla krásně prosluněně vyobrazena. Napadlo mě, že tak barevný film jsem dlouho neviděla :) Snímek samotný byl zajímavý. Zajímavý především tím, jak spojil dva poměrně neslučitelné žánry - romanci a psychothriller. Od poloviny filmu sledujete příběh s otevřenou pusou a s napětím čekáte, jak to celé dopadne. Víte, co je zajímavé? Že ačkoli Angelika je postava více méně záporná, tak ji prostě fandíte. A víte, co je ještě zajímavé? Že když v polovině filmu na nějakou dobu zmizí tvář Audrey, tak se film stává méně zajímavým, občas i nudným. Tautou má prostě jedinečné osobní kouzlo, že by ve filmu mohla hrát jen ona a přesto vás to bude bavit. Jinak musím říct, že s koncem jsem byla více než spokojena :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno