Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dost milé překvapení. Stačilo by jen pár věcí dotáhnout a bez problémů bych tomu dal plný počet. Ono to totiž má zajímavý děj, dost silnou atmosféru, dobře napsaný scénář, skvělou kameru, vhodně vybranou hudbu a solidní herecké výkony, navíc Audrey Tatou tu podle mě docela dobře dokázala zahrát zápornou roli. Kdo by to do ní po Amélii z Montmartru řekl... Za mě každopádně velká spokojenost, sice ten děj není nic nového, ale funguje to přesně tak jak má a to spousta thrillerů nedokáže, kór ještě romantických. Fakt by stačilo málo a ten plný počet bych dal, chvíli jsem nad ním i přemýšlel, ale nakonec to na něj nevidím. I tak jsem hodně rád, že jsem na to narazil. Silné 4* ()

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na nějaké tuctové romantické drama po francouzsku, ale poté se film začal vyvíjet způsobem, který mě velmi překvapil a potěšil. Příběh viděný z pohledu zprvu nevýrazného doktora dostal najednou šťávu a třebaže byla spousta věcí poněkud předvídatelných, já jsem se bavil. Film je natočený rozhodně velmi zajímavě a vcelku i netradičně a Audrey Tautou v hlavní roli je prostě úžasná. Špatně svou rolu neodehrál ani Samuel Le Bihan, ostatní jsou víceméně do počtu. Celkově lze jedině doporučit. ()

Reklama

efko 

všechny recenze uživatele

Tento film ma príjemne prekvapil. Spočiatku vyzerá ako tuctová romantická snímka s koncom typu "žili až kým nepomreli", ktorá sa však veľmi skoro zmení na výborný thriller. Chvíľu mi síce trvalo, kým som si zvykol na Audrey v pre ňu dosť nezvyčajnej úlohe, ale... je výborná. Film je podľa mňa jeden z tých lepších, čo ponúka súčasná európska kinematografia. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

A opět tu máme usměvavou Audrey Tautou, které role naprosto sedla a dovedla ji zahrát velice přesvědčivě. Přetočení v polovině filmu je velice působivé a krásně to příběh oživý a divákovi se naskytne vidět příběh z jiné strany pohledu. Film do podrobna rozebírá psychiku a myšlení, psychicky narušeného člověka a to se mi moc líbí. A úžasný konec s mozaikou mě přesvědčil o 4* hodnocení :) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Miluje li vás k zbláznění roztomilá dvacítka, nemusí to být nutně zrovna povznášející pocit. Tahle je totiž tak trochu na palici a dá vám tu lásku pěkně sežrat, ať už chcete nebo ne. Vcelku příjemný, originální žabožroutský počin, který ukazuje, že se s madmouseille Tautou dají s úspěchem provozovat i jiné polohy než ta na otravně na zádech funící slepici z Montmartru. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama