Reklama

Reklama

Obsahy(1)

April (Emma Roberts), triedna panna, je ticho zamilovaná do svojho futbalového trénera pána B. (James Franco), ktorému chodí občasne strážiť syna, zatiaľ čo on sa pokúša konečne uspieť na ďalšom neúspešnom rande. Triedny obľúbenec Teddy (Jack Kilmer) s neuveriteľným maliarskym nadaním zasa tajne miluje ju a miesto toho, aby bol k nej úprimný, radšej vymetá každú párty so svojim priateľom Fredom (Nat Wolff). Fred však nemá na Teddyho dobrý vplyv, rovnako ako na svoje okolie. Kam vkročí jeho noha, tam môže rýchlo dôjsť k sledu udalostí s neželaným záverom... (sochoking)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (51)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další z rodiny Coppolových ukazuje, že talent je prostě dědičný a prezentuje nám život mladých lidí takovým způsobem, že místy dost cítíme beznaděj, stejně jako jakousi slabou naději. Natočeno dobře, ale samotný příběh mě prostě nějak nedostal. Možná nějaký lepší tah na bránu, jiné zvraty, nevím, něco. Takhle je to dobré, ale zapomenutelné. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Subtilní drama o dospívání – konkrétně o té době, kdy má každý pocit, že čas plyne pomaleji, než tomu tak skutečně je a člověku se může zdát, že v téhle chvíli zůstane uvězněný napořád. Pro někoho peklo, pro jiného ráj. Gia Coppola se svým debutem zařadila po bok Sofie a Spike Jonzeho a už teď se těším na její další počin. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SERTE NA DOBRO, LIDI. ŽIJTE NEBEZPEČNEJ ŽIVOT....“ /// Mládí, časy, kdy se chováte jako kreténi… Některý mláďata si hledaj cestu k sobě, Ted si hledá cestu k životu… a pan učitel cestu ke studence. Tož (překvapivě!) o hledání, o lásce, přátelství, ale i okamžiky, kdo to stojí totálně za hovno… prostě pro vás, co si to všechno ještě dokážete užít. Taky si to (ještě) dokážu představit…, ale zas tak moc mě to (už) nebere. Zajímaj mě všechny ty (neznámý) známý mladý jména, chápu, proč tu štěká starej Kilmer a hraje Franco. Taky věřím, že si to mladší publikum dokáže užít. Bohužel, na mě je tam (přes tu spoustu postav) málo děje. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou povídkovou knihu, kterou napsal v roce 2010 James Franco, jsem nečetl. 2.) Zajímá mě, jak si žijou teenageři v Kalifornii. 3.) Thx za titule ,,September“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

*** a půl. Tak nějak mě Palo Alto asi zasáhlo. Zvláště v závěru. Snímek přináší stylový a o vytříbený synthwave soundtrack doplněný Coming of age story. Výborné obsazení mladých herců, z nichž vyniká Emma Roberts, Nat Wolff a Jack Kilmer. Synek Vala dobře válí:) Každý dospívající má jiný charakter a zejména postava Freda, již ztvárnil Nat Wolff mě v závěru dostala. Od začátku se projevoval trochu jako střelený cvok a kretén, ale i přes jeho chování jsem jakoby cítila, že je v něm ještě něco jiného. Něco schovaného, možná zlomeného. A právě proto mě dostala scéna v závěru snímku, s ním, Teddym a týpkem, kterému říkali Skull. Palo Alto je snímkem, v němž teenageři dospívají, prožívají, cítí a trpí. Tiše, skrytě, o samotě. Jiní hlasitě a bláznivě. Je to o mladých lidech, kteří hledají lásku, pochopení, klid v duši. Navenek je vše jinak. Co je schováno a zamčeno hluboko v nás se však pak může dostat ven s nebývalou intenzitou. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Puberta je vždycky těžká, natož na americkém maloměstě. Jednu holku trápí, že to ještě s nikým nedělala, jinou, že to dělá s každým. Jeden kluk se řítí do pekel, druhý se ze šikmé plochy možná dostane. Všichni jsou citliví, podebraní, každá maličkosti může nenávratně změnit jejich životy… Snímek dobře zobrazuje nebezpečný věk a jeho všemožné nástrahy. A z puberťáků nedělá roztomilé rošťáky, cool frajery ani svatoušky. Vlastně je zobrazuje bez nějakých karikatur. ____ Slabším místem je, že se toho moc neděje a zbytečně se nechávají dlouhé záběry bez hlubšího významu. SHRNUTÍ: Zapomněli jste, jak bolestivé může být puberťákem. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Stewart, kterého si zahrál Val Kilmer, má v příběhu syna Teddyho, jehož si zahrál Jack Kilmer, skutečný syn Vala Kilmera. (Terva)

Reklama

Reklama