Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je pořád ve formě! Ty kaskadérské kousky co předvádí i v tomhle věku je neuvěřitelné, hlavně když na konci při závěrečných titulcích vidíte, jak ho to všechno bolelo. Jinak je to taková klasická akční komedie s Jackie Chanem, kterého zde doplňuje Johnny Knoxville. Líbilo se mi, že se tvůrci snažili přijít s něčím novým a tak procestujeme pár států jako např. ruskou Sibiř a Mongolsko. Mě tato komedie bavila a ty 4* si zaslouží. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sekne ti to. Ty rány do hlavy ti fakt prospěly." Mám rád Jackieho filmy, ve kterých se mění v křížence veverky, kočky a překvapeného buldočka. A kravinka zvaná Detektiv z Hongkongu je přesně taková. Dějově sice poněkud pokulhává, ale nepostrádá vtip a dokonce nabízí poučení. Například já už nyní vím, jak se nakupuje v mongolském autobazaru, jak se dobíjí telefon na kole a taky to, že se nechci nikdy zúčastnit slavností bláta. A taky se musím přiznat, že mám slabost pro zlé sexy holky, v čemž mě sibiřský kamion Dasha a šikmooký pavouk Ting Ting naprosto uspokojily. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hollywoodské ?hvězdy? se začínají objevovat v čínských produkcích. Pokrok zastavit nelze a tak už si jen s Jackiem Chanem nevystačíme. Na pomoc mu přichází jeden z nejprotivnějších herců všech dob Johnny Knoxville. Druhé Tenkrát na východě ovšem nenastává. Knoxville není Owen v nejlepší formě a na humorné situace se ani moc nedostává. 55% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jackieho mám rád už od ranných let a tak jsem rád za každý jeho kousek. Skiptrace je z řady dalších, které sice nejsou bůhvíják drsné a choreograficky vyšperkované, ale jejich sledování Vás nenudí a u filmu se dá i celkem pobavit. Knoxville je pohodář a chemie s Chanem mu sedí. Já byl spokojený a 3* tomuto filmu úplně stačí. Na čtvrtou bych potřeboval ještě trošku lepší příběh a lepší fighty. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Velmi nepovedená snaha o humornou krimikomedii. Jackie Chan by měl také umět stárnout s důstojností, a uvědomit si, že opravdu není mistrem Šaolinských chrámových škol, a tudíž nemůže udržet své tělo v takové kondici, jako jejich absolventi, potažmo, skuteční mistři. A krimikomedie, během níž mne ani jedna scéna nepřiměje alespoň k úsměvu, je opravdu z mého subjektivního pohledu špatně odvedeným počinem..... 40%, a tedy 2 hvězdy. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Film je věnován památce Kwok Hung Chana (1963–2014). Kwok Hung Chan na filmu pracoval jako kameraman. On a dalších sedm členů filmového štábu se převrátilo na motorizovaném sampanu, čínské dřevěné lodi. Jako jediný nedoplaval na břeh. Záchrannou vestu na sobě měl, když ho záchranáři našli, ale známky života nejevil. (Rominator)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama