Reklama

Reklama

Endeavour - Série 5 (2018) (série)


Múza (S05E01)

(epizoda)
  • Velká Británie Muse

Obsahy(1)

Endeavour uvede v souvislost aukci Fabergého vejce a řadu vražd v oxfordském podsvětí. Jde po stopě brutálního vraha a musí najít jeho další oběť, než bude příliš pozdě. (Viasat)

Recenze (6)

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů celého seriálu, proto jsem se také dokopal k hodnocení a komentáři. Trošku fincheroviny, moc pěkná kamera a střih, temnější příběh s nádavkem lechtivosti a hlavně - závěrečné odhalení mělo hlavu a patu a vedly k němu indície roztroušené celým dílem. Jiné díly to štěstí neměly a po jejich dokoukání jsem si dával vždy porci facepalmů. Za mne spokojenost. BTW té zrzavé kurvě ty její hry i poudačky skoro i věříte. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mierne nadpriemerny diel s priemernym kriminalnym pripadom. Obcas mi tie "tanecky" a naslapovanie po spickach medzi hlavnymi postavami trochu lezu na nervy, ale inak stale fajn. Odporucam. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Endeavour má už nejspíš to nejlepší za sebou. A i když je tenhle díl opět jeden z těch slabších, v tomhle seriálu to pořád znamená silný nadprůměr. A herecké výkony, dobová atmosféra a kouzelné kulisy Oxfordu taky pořád dělají své. Jen mi vadí, jak všichni začínají být posedlí korektností. Pomalu to prosakuje i sem, ale zatím mi to nevadí, protože ty příběhy jsou pořád strašně fajn. 80%. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama