foto

Anton Lesser

  • nar. 14.2.1952 (66 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neposlušnost
2016 V kruhu koruny II: Jindřich VI. (1. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (2. díl) (TV film)
2014 Blíže k Měsíci
2012 The Scapegoat
V kruhu koruny: Jindřich V. (TV film)
2011 Flutter
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
The Man who Crossed Hitler (TV film)
2008 Einstein a Eddington (TV film)
Mesiáš (TV film)
2006 Dalziel a Pascoe: Anděl strážný (TV film)
Miss Potter
Outsiders, The (TV film)
2005 Detektiv Monroe (TV film)
E=mc² (TV film)
Královna řeky
The Girl in the Café (TV film)
Ředitelka (TV film)
2004 Dirty Filthy Love (TV film)
London (TV film)
2003 Danielle Cable: Eyewitness (TV film)
Eroica (TV film)
Prokletá Argentina
Y Mabinogi
2002 Sir Gawain and the Green Knight (TV film)
The Project (TV film)
2001 Charlotte Gray
Jack a stonek fazole (TV film)
Vražedná místa: Taktika bílého jezdce (TV film)
Vzpoura (TV film)
2000 Esther Kahn
Lorna Doone (TV film)
Mistr zázraků
1999 Trial by Fire (TV film)
1998 Echo, The (TV film)
1997 Into the Blue (TV film)
Mlýn na červené řece (TV film)
Moonstone, The (TV film)
Pravdivá pohádka
1995 Bible - Starý zákon: Mojžíš (TV film)
1994 Guinevere (TV film)
1990 Traitors (TV film)
1989 Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1988 Twelfth Night, or What You Will (TV film)
1985 Assam Garden, The
1984 Sakharov (TV film)
1983 Good and Bad at Games (TV film)
1982 Král Lear (TV film)
Misionář
1981 Cherry Orchard, The (TV film)
Troilus & Cressida (TV film)

TV seriály

2019 Endeavour (TV seriál)
Epizoda 1 (S06E01)
2018 Endeavour (TV seriál)
Icarus (S05E06)
Quartet (S05E05)
Colours (S05E04)
další epizody (4)
2017 Will (TV seriál)
Skvělá hra (E01)
The Crown (TV seriál)
Mystery Man (S02E10)
Dear Mrs. Kennedy (S02E08)
Matrimonium (S02E07)
další epizody (8)
Endeavour (TV seriál)
Sklizeň (S04E04)
Lazaret (S04E03)
Chvalozpěv (S04E02)
další epizody (4)
Hra o trůny (TV seriál)
Východní hlídka (S07E05)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
Za bouře zrozená (S07E02)
další epizody (4)
2016 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 20 (E20)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (11)
Endeavour (TV seriál)
Coda (S03E04)
Kořist (S03E03)
Arcadia (S03E02)
další epizody (4)
Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Nikdo (S06E08)
Křivopřísežník (S06E03)
2015 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Life in Squares (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Wolf Hall (TV seriál)
Ďábelská slina (E04)
Anna Regina (E03)
Naprostý miláček (E02)
další epizody (4)
Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tvrdodomov (S05E08)
Synové Harpyje (S05E04)
další epizody (5)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat domů (S01E05)
Endeavour (TV seriál)
Země nezemě (S02E04)
Uškrcení (S02E03)
Nokturno (S02E02)
další epizody (4)
Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Dva meče (S04E01)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Domov (S01E04)
Raketa (S01E03)
Fuga (S01E02)
další epizody (4)
Ripper Street (TV seriál)
Am I Not Monstrous? (S02E02)
Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
Políbený ohněm (S03E05)
další epizody (4)
2012 Ripper Street (TV seriál)
The Good of This City (S01E04)
Secret State (TV seriál)
2011 The Hour (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Pravěk útočí (TV seriál)
Die Braut, die sich was traut (S04E06)
Der Wurm (S04E05)
Lockdown (S04E03)
další epizody (5)
2010 Five Daughters (TV seriál)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
Garrowův zákon (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duchové mrtvých (S11E07)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
The Palace (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Kočka mezi holuby (S11E02)
2006 Vital Signs (TV seriál)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2003 New Tricks (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
2002 Dickens (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
2001 Perfect Strangers (TV seriál)
Swallow (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Safe as Houses (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Pure Wickedness (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1998 Invasion: Earth (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
Sharman (TV seriál)
Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Politikova žena (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1992 Downtown Lagos (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
1985 Anna of the Five Towns (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Freud (TV seriál)
1979 Oresteia (TV seriál)
1978 The Mill on the Floss (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)

Dokumentární

2005 Einsteinova velká myšlenka (TV film)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace