Reklama

Reklama

VOD (1)

Policista Jack Stone byl zatčen za vraždu svého kolegy a přichází do kriminálu, kam poslal mnoho zločinců. Celé vězení ovládá ruský mafián Balam, který má prsty ve vraždě Jackovy manželky a dcery. Jackovou jedinou touhou je dostat se k Balamovi a pomstít se... (TV Prima)

Recenze (52)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle filmy miluji, člověk od nich čeká minimálně dvě hvězdy, tři když bude mít štěstí a nakonec se z toho vyklube povedený akčňák. Je tedy fakt, že sem za tu postavu co tady Lundgren hraje, chtěl snížit o jednu hvězdu, ale jak se pak ukázalo, tak Lundgren je docela lišák a zkouší to jinak. No k akci nemám co dodat, bitky a ta jedna přestřelka, sou napínavý, choregraficky dobře zvládnutý, ale ty bitky, ty se povedly hodně dobře, tady lze jen chválit. Je fajn že postavy, jak ty hlavní tak i ty vedlejší, sou dobře propracovaný, záporáci tady nejsou jen další blbci, co stojí a čekají až je něco trefí, ale dělají svoji práci záporáka, na jedničku. A ty kladné, taky umí překvapit, takže pomoc od vězně v kritické situaci tomu se řiká příjemný zvrat. A tím se dostávám k příběhu, někdo by řekl, že tohle už tu bylo s Van Dammem - Death Warrant. Však pozor, když se nad tím zamyslíte, tak ten příběh je docela dobře napsaný a dokáže i překvapit, tohle sem od akčního béčka nečekal, takže ten příběh ten stojí za pozornost. Je teda úsměvné že v té věznici byl jenom jeden černoch, ale což, asi v tom městě neni tolik problematických černochů aneb škola hrou pomáhá. Během filmu, se mi tedy vybavil, kousek Force of Execution, ale tenhle film, to je jiná záležitost a o mnoho lepší. Jo chybí tomu nějaké výraznější násilí, ale zase než aby do filmu procpali počítačovou krev, která je hrozná, tak to nakonec ani nevadí. Soundtrack v akčních scénách překvapí. No někdo mně nazve kulervantem, někdo že zase nadhodnocuji, ale tenhle film si zaslouží pětku. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - Tak tohle mě hodně mile překvapilo. Už podle upoutávek jsem tomu dával velkou naději a v tom, že to má ambice solidního akčňáku, jsem se nespletl. Doplh spíše ve vedlejší roli, avšak hrál obstojně. Nejvíce mě však potěšil Matthew Reese. Má zajímavé charisma a herecký projev. Také je na tom fyzicky velmi dobře a toto skvěle zúročil. Kupodivu to nemělo debilní děj a dialogy. Jelo si to celou dobu to svoje (tj. akce, bitky, bitky a zase akce) a fungovalo to až do konce. Nestydím se za silné 4 hvězdy. PS: Dabing Primy - no problem for me. Zejména pan Jan Kolařík mi na Matthewa Reese seděl skvěle. Co jsem se koukal, tak v původním dabingu (od JOJ-ky) ho mluví Zdeněk Podhůrský, což dle mého není ideální spojení. 77% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zase taková hrůza jak tu někteří píší, to nebyla. Prostě průměrná akční podívaná z vězeňského prostředí. Dolph Lundgren tu navíc hrál až druhé housle a vedlejší role „uklízeče – tajného“ mu seděla. To jeho blonďatá parťačka Danielle C. Ryan se mi docela líbila. Hlavní hrdina Matthew Reese si nevedl vůbec špatně, některé bojové choreografie nebyly vůbec špatné (jasně našlo se tu i pár vyloženě směšných), nechyběly logické chyby i vyloženě trapné situace, ale těch mají průměrná béčka hafol – i ty legendární… ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn klasické béčko, kde má Dolph docela dobrou roli, které se zhostil skutečně parádně a ukázal, že i nějaké ty herecké schopnosti z něj dostanete. Akční scény jsou docela dobré, ty rvačky vypadají celkem uvěřitelně a film má dobrý náboj, který vás strhne. K tomu ještě odpovídající stopáž. Jsem spokojen. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem žádného Shakespeara, ale příběh je i na akční béčko krajně prostoduchý (obzvláště mimo mříže lapáku), Matthew Reese má kouzlo osobnosti muže z reklamy na Voltaren gel a kontaktní souboje působí až příliš strojeně (za všechny kuchyňský Pussy Riot). To už byl přesvědčivější manažer podlah Lundgren s mimikry sluhy Igora.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jack Stone (Matthew Reese) má při závěrečném boji proti hlavnímu padouchovi velkou krvavou ránu nejdřív na pravém boku, poté na levém boku a nakonec opět na pravém boku. (Kodousek)

Reklama

Reklama